Twilight new moon


Saw

Goddag alla Damer och Herrer. Bror och jag har precis kollat saw 4.. Dem där filmerna är fan riktigt creepy. Måste se dem två andra, 5an och 6an har inte sett dem än så det måste göras.
Nu ska vi kolla på någon annan film. Voddler är fan smart! :)
puss och kram

Film

Bra jävla film, love it!

 


Blood

Kolla denna sida. Dem har ascoola grejer som ska föreställa blood fläckar osv.

En blood-pillow!

Blodig badrums matta och duschdraperi

 

 

Bord av blod

 

 

Se här!


Ändrade Planer

Blev ingen makeup tutorial tyvärr. Man ser för dåligt i min cam, och jag har inga batterier till vanliga digitalkameran. Så jag har tagit bilder på Katten som legat i sängen och chillat, i brist på annat.

Imorgon ska jag till skolan. fyfan jag har verkligen ingen lust men jag har inga val så det är bara bita ihop. Och jag ska ju sitta uppe hela natten och hela morgondagen. haha Lycka till, det kommer gå åt helvete alltså! Jag lovar.

Vad tycker ni jag ska roa mig med en heeel natt?

Här är bilderna på katten iaf :)




Tävling

Btw, för er som missat så har Emmelist kört igång en tävling då hon lottar ut ett sånt super snyggt handsmycke som hon och hennes syster designar. Visst är dom coola?
Kommentera hennes inlägg vilket smycke ni tycker bäst om och länka i er blogg!
Klicka på hennes nämn över, eller på bilden fört att komma till henne.
kram

Comviq in my Ass

Fan, nu har comviq buggat sådär igen. Sjukt irritetande. Man kan inte ringa, messa eller få samtal. Jag förstår inte vad dem gör fel hela tiden? Det var ju likadant för typ två veckor sen, och då skulle jag möta upp casper utanför hans jobb. Fick stå i kylan i en kvart helt ensam :( buhuhu en kvart är inte så länge iofs, men endå. Det kunde blitt längre.

Inatt tror jag att jag inte kommer gå och lägga mig. Jag ska vara uppe hela natten och sen hela dagen för att vända på dygnet. Jag gick liksom upp 15.30 idag, det är insane och inte speciellt nyttigt.

Nu ska jag försöka städa upp i mitt rum, för det ser för tääskigt ut alltså, och sen ska jag duscha, och kanske göra en såndär makeup tutorial som folk ville att jag skulle göra. Jag vet inte hur jag ska göra den dock. Jag tycker inte om att prata i cam, för jag hatar min röst, speciellt när jag är sjuk. Och jag har inget film redigerings program så hela filmen kommer bli hur lång som helst.. -__-
Men om jag ska skriva & fota kommer det ta ännu längre tid, och sånt är ju sjukt jobbigt.. blöö. Jag får se hur jag gör helt enkelt.

Så människor, vad har hänt idag? :)
puss och kram



Fransk Bulldog

Jag börjar seriöst fundera på att skaffa en såndär liten sötnos som på videon i förra inlägget. Dem är ju helt underbara, visst?
Jag undrar bara om det är en jobbig ras, och om dem är dyra? Jag läste på något forum att dem kostat 18 000 kr?  Då lär jag får vänta ett bra tag. Jag trodde liksom att våra katter va dyra men nej nej.  Sen vill inte mamma ha några fler hundar, kanske när bamse och leo är döda, men det lär ju ta några år liksom!
Åh tänk vad mysigt det hade vart med en liten gosegris som låg sådär på ryggen och gunga fram och tillbaka och inte kom upp. <33 åååhh, Jag är kär.

Men men, jag börjar bli frisk nu iaf.. ska vara hemma och vila imorgon också, sen på torsdag ska jag till skolan igen. :)

aja godnatt!

CUTE

Detta är det sötaste jag sett! <3


Till alla TwilightFans!


Mjau

Istället för bilder på mig, blir det bilder på min katt!


Grissjukan!

Så nu är det klart. Mamma ringde till vårdcentralen och förklarade mina symptom och enligt dem har jag svininfluensan. Jag trodde man skulle ha högre feber och må ännu ännu sämre dock så jag är lite förvånad. Kul att fått prova på det iaf ;)
Jag har inget att roa mig med dock... :( Känner för att leka runt i photoshop, någon som vill ha en bild redigerad? :)
Kan ju liksom inte röra mig så långt från datorn så något måste man ju roa sig med. hehe


godmorgon hell!

Nu känner jag mig lite bättre. Jag vet inte om det är för jag är nyvaken kanske eller om jag är på bättringsvägen.Jag känner mig fortfarande ganska varm dock.  Jag har faktiskt kunnat sova helt ostört. Inga feberdrömmar eller liknande bara sova sova sova. hihi
nu tror jag att jag ska slå på en film och mysa vidare.
puss och kram


Spräng mig!

Alltså, det är helt sjukt hur dåligt jag mår. Så fort jag öppnar ögonen så snurrar det i hela huvudet, det känns liksom som att jag kommer svimma. Min kropp orkar inte alls bära mig. Jag hostar så mycket att jag är rädd att hosta blod, jag snorar så mycket att jag typ måste ha haklapp. (överdrift) Och jag har en skyhög feber. Är detta svininfluensan eller vad är det för något?
För ett tag sen poppade jag massa alvedoner så förhoppningsvis kommer jag kunna sova, men ingen skola för mig i morgon. Då lär jag väll dö.

Jag är lite i det stadiet att jag bara ligger i min säng och gråter för jag mår så dåligt och för jag inte har någon vid min sida som kan ta hand om mig. Vad är detta liksom? Döden, har du kommit för att hämta mig? Cuz, i'm ready to go.

NEJ, nu ska jag sova!
Håll tummarna för mig. puss


Redigering

I brist på annat har jag suttit och redigerat till heartbrake Hotell!
Inte så överdrivet snyggt må jag säga men jag hade tråkigt. höhö


Våra nya Kattbebisar!

Jag filmade en liten video snutt med webcamen på min laptop så ni fick se våra söta kattbebisar.
Det är jätte dåligt ljud och jag är sjukt snorig, därför är jag ganska tyst. haha Men men man får se bebisarna iaf!
Söta?


Svininfluensa?

Jag mår inte toppen vill jag lova. Sitter och svettas och hostar i soffan med en jävla huvudvärk som aldrig försvinner. Snoret rinner och går heller inte att få stopp på. Fan nu har jag vart förkyld hur länge som helst, jag börjar seriöst tröttna. Orkar inte detta längre. :(
Idag har jag inte orkat göra någonting heller. Har gått upp och sen har inte mycket mer hänt. Jag har ändrat min layout lite. Vad tycks?
Jag är sjukt dålig på sånt så jag försöker att hålla det simpelt.  Någon som kanske kan hjälpa mig lite grann?

Jag vill ha pengar så jag kan gå ut och shoppa. Finns så mycket som jag vill ha. Tex den där klänningen från JC som dem gör reklam ute vid tbanor osv. Jag tycker den är super fin. Tror jag ska köpa den för min lön när den kommer.
Snart måste man börja tänka på vad man ska ha på sig till nyår också. Vad ska ni ha? :)

(Bilden togs när jag var frisk)


Lördag 14 November 16.28

Idag är en sån dag då precis allt känns värdelöst. Jag ligger hemma i sängen och tänker på hur mycket jag vill göra något, men jag vet inte vad och jag känner mig inte speciellt lockad till något.. Konstigt nog. Allt känns lite hopplöst på något konstigt sätt. bleh.
Det som får mig lite att le just nu är att tänka på löning i December. Fyfan vad skönt med sin första lön och pengar så man faktiskt kan leva lite. Det kan man ju inte göra med bara studiebidraget.
Jag får iallafall se vad jag hittar på ikväll. Kanske blir en hemma kväll framför tvn, eller utgång.
Nu ska jag kolla på en sex pistols Dokumentär!
puss

Lördag 14 November 16.19

Nu har jag voddler ;D

Lördag 14 November 14.22

jag vaknade för 22 min sen. fyfan vad sliten jag känner mig. 4
Jobbade på Placebos spelning igår i garderoben och kom hem vid typ 01. Det var sjukt stressigt och allt gick åt helvete till en början men sen gick det bra.
Jag hade jätte jätte gärna velat se placebo då dem är ett av mina favoritband genom tiderna, men det var helt enkelt för mycket att göra.. sjukt trist. Men pengar! :DDD Jag hörde hela spelningen dock och det var nice. hihi
Nu mår jag skit. Har asont i halsen och hostar fett mycket. Svininfluensa? ;o
aja nu ska jag ta hand om mig själv.
puss och kram


Torsdag 12 November 22.54

Godkväll har precis kollat klart på Paranormal Activity IGEN fast denna gång med Mamma, Bror och Casper och nu måste jag säga att den inte var lika läskig som den var sist jag såg den. Men jag tycker fortfarande den är bra och det beror väll på att jag tror på spöken och sånt på riktigt. (a)

Nu ska jag ta och kolla på Mammas pojkar på youtube!
Pussa!


Torsdag 12 November 17.13

Dålig uppdatering.. Igen. Casper var fast vid något datorspel igår igen så det var svårt att få kontakt. haha
På Kvällen när vi skulle sova ville Casper se Paranormal Activity och jag var lite tveksam då jag var trött och inte hade någon lust att titta.
Men väl efter att filmen blivit påslagen var jag som fast. Karln somnade så jag låg och kollade på den där jävla filmen själv och den var huuuuuuuuuuur creepy som helst.. Jag rekomenderar den filmen.
SE DEN!

 

Idag har jag Iaf vart i skolan på den lektionen jag hade. Jag var arg redan då jag kom till skolan och det vart bara värre, och värre och värre när jag fick sitta och lyssna på en genomgång som jag redan haft i 2an innan jag gick om.
Sen fick jag tillbaka en Book Report som jag gjort och visst jag följde inte instruktiuonerna då jag tappat dem, men det arbetet jag gjorde tycker jag kan accepteras och godkännas som en Bok recension. Men icke sa nicke. Läraren kom fram till mig och sa " I don't understand what you did here". SUCK nu vill hon att jag ska göra om hela uppgiften. KÄRRING.

Efter det åkte jag hem iaf och får reda på att vi äntligen fåt våra kattungar. Det vart 7 st var av en dog tråkigt nog. Bilder kommer på dem när dem inte är så pluttiga längre.

 

Igår tog jag några bilder på en av våra 8 katter, och redigerade den nyss. :)

En före och efter bild

 

 

jaja vi hörs lite senare.
puss och kram

 

 


Onsdag 11 November 00.52

Dålig uppdatering nu på några timmar. Linnea ringde mig akut och ville att jag skulle jobba i garderoben i Globen ikväll när Pink spelade. Så jag kastade på mig smink och kläder och sprang.  Hon ringde vid 17, och jag skulle va där 18.. Tur att man bor nära iaf!
Det var iaf en stressig kväll men kul var det, och man träffade på nya roliga människor. hihi hoppas jag får jobba flera gånger. Pink är helt sjukt duktig Live. Jag såg inte så mycket av spelningen, men jag hörde hela och gud vilken röst hon har. Helt otroligt.

Aja, nu ska jag bädda sängen och gå och lägga mig.
Puss och kram


Tisdag 10 November 14.14

Tristess Tristess Tristess
Hur många mer än jag spelar Bejeweled  Blitz på Facebook mer än jag? ;D


Tisdag 10 November 13.17

Godmorgon, eller kanske Goddag!
Jag har precis vaknat för en liten stund sen, lite sent kanske men vad ska man göra när man somnar vid 06 på morgonen? ;o
Jag känner att jag skulle säkert kunna sova några timmar till men ska till skolan imorgon och jag gillar heller inte att sova bort en hel dag.

Idag ska jag ut och träffa Nicole ett tag tror jag om jag orkar röra på mig från mitt hem, men det ska nog gå bra. Jag har ingen aning om vad vi ska göra så det återstår väll att se antar jag.
Btw, vilken dag som helst nu får vi kattungar igen. Hihi En av mina 8 katter som heter Trollet ska klämma ut ett par kattungar som vi ska sälja. Nu kommer ni säkert tänka " åååååååh vad mysigt med kattungar, som är så sööta!". Jovisst. söta är dem, men det är fan inte mysigt att vakna tidigt på morgonen, gå upp till köket för att äta frukost och kattjävlarna biter en i fötterna och hänger i kläderna.. Bleh, nej jag har fått nog efter ganska många kullar.

Jaja, nu tror jag att jag ska städa lite.
Puss och kram!


Tisdag 10 November 01.59

Bleh bleh bleh, jag har jätte jätte tråkigt. Har kollat på halva Moulin Rouge, men filmen dog precis när det började bli som mest spännande.
Så jag satte på en av mina absolute favorit filmer. Pojken som dansar balett.. BILLY ELLIOT.
Det har vart mina favorit film i flera flera år, det är inte bara handlingen och skådespelarna utan jag är ett stooort fan av musiken. T-rex, The Clash, The Jam m.fl.
All musik som spelas i Billy Elliot är sjukt bra, många av låtarna är personliga älsklingslåtar! :D

Well, sen har jag iallafall suttit och redigerat lite lame bilder i brist på annat. Jag är inte ett dugg trött och jag vet inte riktigt vad jag ska roa mig med. Någon som vill samtala med mig?
Eller ska man kanske spela något roligt spel? Som tex Postal 2. HAHA det är ett helt sjukt spel då man ska mörda och mörda och göra massa uppdrag som typ.. köpa mjölk haha. Sen kan man kissa på folk så dem börjar kräkas, och så regnar det katter från himlen. hihi Pretty fun!. :D

ROA MIG NÅGON? :)







Nu ska jag försöka sova!
Puss och Godnatt!



Måndag 9 November 23.12

Nu har jag kollat på När mörkret Faller.. en väldigt bra film som jag förvisso sett flera gånger.
Samtidigt som jag kollade på film sminkade jag mig och fotade lite, i brist på annat liksom. 
Jag lär ju inte kunna sova på några timmar, vad ska jag göra nu?
Tror jag ska ta någon macka kanske, eller en tallrik med Filmjölk. Inte speciellt mättande men endå.
puss så länge :)


Måndag 9 November 19.24

Nu ska jag nog kolla på film!


Måndag 9 November 17.47

Jag laddade över lite bilder från kameran som jag inte orkat göra någonting åt än.
Här är en på mig iaf.


Måndag 9 November 16.34

Godkväll godkväll.
Idag har jag inte varit i skolan då jag fortfarande mår rätt illa. Helt sjukt och jag förstår inte varför. Jag äter som en vanlig människa osv men endå så mår jag dåligt.
Jag kom hem från uppsala idag iaf och åkte direkt hem och la mig.. Vaknade 14.30 :$

Btw, den där  foundation jag köpte förra veckan.. Jag tycker den var lite för orange för mig.. Den är väldigt tjock, täcker super bra men färgen är inte riktigt min stil då jag trivs i att vara lite blekare.. hm.. vem vill se ut som en morot i ansiktet? ;p Överdrift iofs. haha

Nu har jag suttit och kollat på massa roliga youtube klipp  på blandannat barn som gör roliga saker eller djur som gör roliga saker.. Jag har faktiskt en favorit med en unge som skriker "blooood, bloood"!.. Se den, otroligt rolig.

Imorgon är jag ledig från skolan. Sjukt skönt faktiskt även fast jag vart hemma idag också.
Well hörs lite senare.
Puss


Söndag 8 November 20.39

usch usch usch. Jag mår jätte jätte illa. Vet inte om det är för jag ätit för mycket eller om det har med att göra att jag druckit öl 2 dagar i rad. Dunno men jobbigt är det.
Jag och Casper har ätit en jätte onyttig måltid så  jag känner mig väldigt full.

Blööö nu mår jag sämst så jag ska gå och lägga mig.
Puss och kram


söndag 8 November 17.20

Nu sitter jag i caspers säng och tittar lite på EMA 2009 medans karln gör mat. Jag är sämst på att laga mat så jag låter Casper få äran att laga den. ;)
Well, som sagt har helgen vart dunder kul. Lite mycket av det goda måste jag säga men det var klart värt det.

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. ;p

söndag 8 November 13.06

förlåt för min dålig uppdatering i helgen.. Jag har vart super duper bakis två dagar i rad och inte orkat röra av fena.
Helgen har dock vart jätte rolig. :)

Fredag 6 November 10.37

Godmorgon Mina vänner. Snart bär det iväg på äventyr till uppsala, eller vid 15 rättare sagt så det är en stund kvar ;)
Nu snart ska jag åka till skolan ett tag sen åker jag och möter upp Caspers pappa i kista. :)
Har väll inte mycket mer att säga just nu. Måste packa ner datorn. :)
Puss och kram smisk på stan!

torsdag 5 november 23.23

Jag är så himla himla trött så nu ska jag sova.
Puss och godnatt

Torsdag November 19.19

uscha uscha, jag är jätte jätte trött nu efter allt slit. Har storstädat köket, båda våra hallar, och sen vardagsrummet.  Det var rätt mycket att göra kan jag säfa med nu är jag äntligen klar. Pew.  Får se hur mycket pengar jag får. :)
Jag orkar inte skriva något långt inlägg nu för jag är så himla trött, men jag kanske uppdaterar mer sen.
Puss

Torsdag 5 Oktober 14.11

Hemma igen efter en kort & irriterande dag i skolan. Ingenting funkade för mig då jag skulle göra den där jämförelsegrejen över internet. Det tog seriöst typ 5 min att ladda upp en sida  och då brast det för mig. Jag Gav upp, och läraren bara skrattade åt mig! haha

Nu har jag precis börjat städa hemma så jag förhoppningsvis kan få ihop lite pengar. Ska städa köket, som iofs ser helt ok ut redan så inte mkt att göra där. Sen är det små plock i vardagsrummet och hallen. Vi får se hur mycket jag orkar göra.

Dessutom är jag hungrig. Nu när jag gå på min diet, vad ska jag äta då? Skulle va jäkligt gott med an Billys Pan Pizza, men ack vad onyttigt. :(




Torsdag 5 November 11.39

Godmorgon.
jag försovde mig imorse och vaknade av att pappa trackringde min mobil. Så jag flög upp ur sängen och började göra mig klar. Sminka, klä på sig osv.
Idag kunde jag inte eller slarva med sminket och kläderna då jag ska gå runt och lämna lite fler CVn. Då måste man endå se helt okey ut. Håret var nog det jag pillade mest med. Få luggen att ligga rakt osv.. När man fönat det fel eller plattat det fel ser det ut som hela luggen är sne och det är ju inte så snyggt. hehe
Nu sitter jag iallafall i skolan på multimedian och ska jämföra två sajter med varandra. Det är tråkigt något fruktansvärt så man får inte mycket gjort ska jag säga.

Aja nu ska jag fortsätta med mitt. Hörs sen!
Puss och kram


Torsdag 00:43

Nu ska jag nanna kudden.
Puss <3


Onsdag 4 November 23.17

Dagens IQ Fiskpinne

Stolt vinnare är Kissie

Bilden är tagen från hennes blogg!

Men lilla vän, vad hade du förväntat dig?


Onsdag 4 November 22.15

Nu har jag stått och vikt tvätt åt mamma hur länge som helst för att få ynka 50 kr. Men 50 kr är 50 kr liksom, En bärs på krogen eller 5 cheeseburgare på Donken ;) NEJ JUSTE, jag har börjat på Diet. Bad Hanna, BAD.
Med tanke på att jag tidigare idag fick reda på att jag endast har 52 kr på mitt konto så jobbar jag nu ihop pengar så jag kan leva loppan i Uppsala.  Ska se om jag orkar ikväll, men då ska jag iallafall börja med storstädning på hela övervåningen så kanske man får ihop 500 kronor eller något sånt. Vore bra att ha. Så kan jag betala tillbaka en skuld också!
Hoppas jag får något av dem där jobben jag sökte idag. Var ju iofs inte många men fortsätter med sökandet imorgon.

Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer så vi hörs lite senare.


Onsdag 4 November 18.46

Oj oj idag har jag haft mycket för mig.  Först var jag i skolan på min enda lektion och det var svenska.
Efter skolan åkte jag in till stan och träffade Nicole och hennes Klasskompis och kollade på skor. Hittade dock inget som föll mig för smaken.
Vi gick runt lite på NK och kollade på SVINDYRA kläder och kollade på brats.. kul kul kul.
Sen åkte jag raka vägen runt till olika coop, Ica, willys osv i stockholm och lämnade runt mitt cv. Tiden är nu fan inne. Jag måste skaffa mig ett jobb..


Gjorde ett  konto utdrag idag också... 52 kronor kvar.. WHAT? Jag trodde jag hade minst 200 kvar men icke sa nicke. Så nu gäller det att slicka röv här hemma och jobba som fan så jag kanske kan få några hundra lappar till helgen. Vill ju liksom inte åka till Uppsala och vara pank.. Not my cup of tea.

Jag ska börja gå på en diet också tänkte jag.. någon som vet någon bra då man slipper köpa massa pulver och annat tjosan. Jag ÄLSKAR mat så jag har väldigt svårt att hålla fingrarna i styr. men jag tänkte om man kör lätta träningspass och sen äter massa sallad och flytande mat? Vad sägs som det? Mamma säger att om jag kommer göra så i några veckor kommer min bullmage att försvinna.  Det är inte så att jag vill gå ner i vikt, jag vill bara bli av med min mage och min röv. haha jag är knäpp skalle.



Nu ska jag äta middag.
Over&Out

Tisdag 3 November 23.12

Från oss alla (mig) till er alla
En riktigt god natt!



Tisdag 3 November 22.18

Näääe. Fy vad trött jag är. Jag funderar på att snart ta en varm dusch och sen krypa ner i sängen och kolla på en mysig film. Klockan är förvisso snart 22.30 och det är rätt mycket men å andra sidan börjar jag inte förens klockan 12 imorgon så lite senre än vanligt får man ju vara uppe.

Maten på Bella Vista var rätt god. Jag åt bara en pizza men ångrade mig senare mitt val då mamma fick en sallad som såg super god ut. Attans bananer.

Dagens IQ FISKPINNE

Och vinnaren är.. den förtjusande, Desirée Nilsson.
Grattis :*

"2. Brudar med tjocka lår! Euw..? Titta på den här bruden te.x! Ser ni hur liten hennes midja är, så har hon jättestora lår till det!? Det ser inte normalt ut, och inte snyggt heller för den delen! Jaja! Tycker detta är jättefult iaf, för ser ni hur tjocka de är!? Kalkon lår..?"

Efter att hon skrivit detta helt IQ Fiskpinne text lägger hon ut en cencurerad bild på kissie.  Nu ska jag inte alls försvara Kissie för hon är ju inte den snyggaste damen på jorden. Men vem fan sitter och säger "Brudar med tjocka lår! Euw" haha seriöst, sorgligare människa får man ju leta efter. :D Nu ska ja inte säga heller att jag är jätte upprörd. Jag förstår bara inte att hon inte fattar hur jävl KORKAD människan framstår sig vara. Det är så fruktansvärt L O L.

Tisdag 3 November 19.11

Nu drar jag till lokala resturangen och äter!
puss!

Tisdag 3 November 18.23

Hemma Hemma Hemma Hemma!
Åkte först till stan med Casper men där hittade jag inget av intresse. Sen hänge jag med honom till kista där han skulle möta sin pappa och åka hem till Uptown.
Så innan jag åkte hem bestämde jag mig för att gå runt lite i Kista centrum och titta lite och då fyndade jag ett Armband.. Ett svart med Nitar på från Jc. Kosta 159 kr.

 

Sen löpte jag två långa baslinnen från JC också. Det var två för 199 så jag passa på. Behövde endå nya linnen.
Jag passade också på att köpa en foundation. Min är redan slut. Denna gång satsa jag på En loreal foundation. I affären tyckte jag den verkade ganska bra.. Verkade Täcka ganska bra och den var rätt tjock. Sen ska den hålla i upp till 16 timmar.. Ska prova den senare tänkte jag.

 


Tisdag 3 November 11.02

Nu sitter jag i skolan i Fotosalen och flummar runt med Märta, Johanna och Sanna.  Vi tar Massa fula bilder i photobooth som är ett program på Mac Datorer. Askul om man har dålig humor som vi ;)
Jag känner mig också helt nyvaken då jag precis vaknat upp på Historia  Lektionen. Toksomna och sov hela lektionn. haha rätt skönt måste jag säga. haha
Hör seeen. Puss

Tisdag 3 November 07:58

Godmorgon.
Klockan är allt för tidigt för mig för att vara redo och klar att gå till skolan.. Även fast det är pest och pina sitter jag nu på sängkanten och dricker mitt morgonkaffe för att orka hela dagen.
Dagen börjar med Företagsekonomi (?) i en halvtimme. Värt? Svar: NEJ.
Efter det har vi Historia i typ en och en halv timme med Erland, min lilla guldgrabb ;) Haha det är årets skönaste lärare.  Sen har jag Multimedia som jag redan ligger på VG nivå med tanke på att jag gått om och redan gått hela kursen en gång. Sen efter det har jag en håltimme på typ 3 timmar. :S Sjukt jobbigt så jag funderar på att åka in till stan och fönstershoppa lite.

Btw inatt vaknade jag av att Casper väcker mig med en såndär söt nyvaken röst. Han säger " kom och lägg dig bredvid mig, jag drömde en mardröm om dig." Aaaw det var så gulligt.
Haha nu låter det ju iofs som att vi inte ens sover i samma säng men det gör vi ju. Bara det att om vi ligger bredvid varandra blir det så himmla trångt och varmt för jag inte har en sådan stor säng. Men vi brukar ligga skavfötters och det brukar funka fin fint. :)

Jaja, nu ska jag rusa till Tunnelbanan. Vi hörs på Multimedian.
Puss
Btw, här är min nya halsduk och mitt linne.

Linnet kanske man inte såg så bra iofs ;p

Sent Måndag 2 November

Jag har inte haft tid att blogga så mycket idag. Casper kom hit runt 17 och sen har vi bara legat i soffan och degat.. Karln har ju iofs lånat min dator till att spela spel medan vi kollade på tv så där är anledningen också till att jag inte uppdaterat så mycket.
Jag har också pratat massor med mamma osv om min outfit @Orange på Fredag. Den kanske inte kommer bli heeelt outstanding men klä upp mig kommer jag iaf göra.

Jag är superkär i halsduken jag köpte från H&M. Har gått runt med den hela dagen och bara myst, dock har jag ingen bild än men det lär komma inom snar framtid. Nu sitter jag osminkad och utan kläder så jag känner inte för att ta någon bild nu direkt. Hehe.
Jag har fått massa massa beröm för min nya frisyr. Tycker det är jätte kul att så många tycker om den. Det hade jag aldrig trott faktiskt. Jag trivdes i den på en gång efter Erika lagt net saxar, platttångar och gud vet vad. I love it.

Imorgon ska jag gå upp rätt tidigt så jag kände att lite tidigare än vanligt kan man ju faktiskt gå och lägga sig ÄVEN fast det kommer ta ett tag att sova med en stor säl bredvid sig i sängen.. dvs casper! ;)
Än så länge sitter han fortfarande kvar uppe i soffan och kollar på scrubs men han lär komma ner snart när han tröttnat på att sitta ensam. hih.


Oooops det vart en bild med camen iaf. hih
Godnatt. <3


Shopping

Idag efter skolan åkte jag in till stan för att shoppa. Först hängde jag iofs med casper till BK där han skulle äta lunch sen tillbaka till jobbet. Efter det Gick jag till Gina Tricot och köpte ett par svarta glansiga leggings.. Jag provade massa olika plagg därifrån men inget som jag direkt passade i eller som jag kände att jag gillade.
Efter det gick jag till H&M där jag hittade ett vitt linne med nå tryck av ett nagellack som häller ut rosa nagellack.. hehe kostade 99 kr och jag tyckte det var lite ballt. Jag köpte också en brun-glittrig halsduk som jag ÄLSKAR. <3
bilder kommer sen, ska först klippa bror min!

PUSS

Måndag 2 November

Godmorgon!
Fy vad trött jag är. Fick bara sova ca 5 timmar, men jag lär ju hälla i min massvis med kaffe för att orka. Min dag är inte speciellt lång heller då jag bara har två lektioner. Så jag kommer vara hemma vid typ halv två om jag inte åker in till stan och kollar på kläder. =)
Men jag har bara 50 min på mig att göra mig redo sen ska jag åka så jag ska fortsätta!
Bloggar senare.
puss


Oj vad jag sover gott

Näe, nå vidare bra för mig gick det ju inte att sova. Blev att man snackade med Casp ett litet tag på msn, sen låg jag bara och drog mig. Fan jag vet inte vad jag ska göra..
Jag sover skitdåligt nu för tiden. Jag är verklgen en natt uggla. Jag kan ha sovit hur lite som helst och endå sitta uppa långt in på nätterna och bara driva runt på internet och käka chips typ. Jag är onyttig som fan.
Men en ändring skall ske. Ska börja vända på dygnet nu när jag gå i skolan.. Sen ska jag börja träna så jag kan få en fast kropp igen.. Pallar inte gå runt och se ut som en kötbulle.
Jag och en vän skojade för många år sen om att jag skulle vara hur tjocks om helst och han skulle gå runt och rulla mig som en stoooor boll bara för jag ätit så mycket på Mcdonalds.. haha. Tänk er Violet i Charlie and the chocolate factory som sväller upp efter att  käkat ett tuggummi. Haha hon blev ju iofs blå och det är inget jag planerar på att bli. VAD SÄGS OM ROSA? :D
Nej men seriöst. Nu är det nya tag igen.. Ut och springa i kylan på morgonen kanske är en bra grej. Det provade jag på en gång.. Gick upp vid 6 istället för 07 och sprang ett varv runt kvarteret och jag höll mig faktiskt hyfsat pigg hela dagen.

Nej, nu ska jag göra ett nytt försök att sova.
Puss och kram smisk på stan

Sovdags.

Nu är tiden inne tror jag. Imorgon är det skola igen och allvaret börjar så kanske är en bra grej att bara utvilad och så. Kommer väll antagligen sluta med att jag sitter uppe hela natten iallafall och kollar på film eller liknande, men lägga mig i sängen ska jag iaf göra.
Jag skulle vilja ha ett samtal från mitt lilla spöke dock men vet inte riktigt vart han håller hus och jag är för fattig på telefonen för att ringa/smsa. Men Imorgon kommer studiebidraget så då ska jag fylla på kontantkortet.

I veckan har jag inga direkta planer mer än att jag ska gå i skolan och försöka ha 100% närvaro. När det kommer till min budget ser det lite mindre ljust ut. Ska betala en skuld på 200 kr, köpa något nice plagg att ha på mig i helgen då jag ska på klubb i Uppsala med pojken och massa andra. Sen måste jag också betala en faktura på lite smink jag köpte över nätet, dock bara 39 kr.. Sen måste jag ju spara pengar till helgen också så jag har råd att komma in och sen att dricka där inne. Blir lite jobbigt annars. ^^
Jag måste verkligen skaffa mig ett jobb så jag slipper känna att jag måste snåla med mina pengar.. Bleh. Jag som är sämst på att hålla i pengarna. Wääh, men nu ska jag vara stenhård. (Försöka iallafall.)

Aja, godnatt och Puss!


Makeup DONE.

Okey.. Nu får ni se hur det blev. Massa kommentarer tack!
Puss







BTW.
Detta var lite kul. Kolla hela.


Makeup

Jag Använder ju aldrig rött läppstift. Så Nu tänkte jag prova och se hur jag passar i det. Ska göra en svart/brun sotning runt ögonen och sen röda läppar.  Vad tror ni? Kan det bli snyggt? ;D
Well well, bild kommer sen.
Puss

Kings Of Leon - Use Somebody (cover)

Det är nog bara jag som tycker denna lilla grabb är as cool och hans röst med för den delen? ;p


Superettan här kommer Bajen.

Godmorgon, Goddag, God middag Godkväll.
Kom precis hem från en smärtsam match på Söderstadion. Sista matchen hemma denna säsong och såklart torskar vi. Jag är inte ett DUGG förvånad då vi inte har vunnit på jävligt länge. Jag kan väll sammanfatta matchen lite kort. Det var kallt som FAN. Mina fötter hade domnat bort redan innan matchen börjat. Det var fullt av äckliga snorungar som stod bakom mig och skrek "andra sidan är ni klara" om och om igen i säkert 40 min så jag har mer eller mindre fått tinitus. Det var lugnt på läcktaren, vi fick goda bullar i halvlek och vi förlora matchen!

Jaja. nu ska jag inte gnälla mer om det.
När jag kom hem från matchen blev jag väldigt glatt överaskad av att jag fått såpass många kommentarer idag också. Kul att läsa det.. Fortsätt gärna med det, I like.
Nu ska jag städa.. Puss kram


Snygga overknee Stövlar

Dessa var sjukt snygga.
Kostar 999:- och är från Scorett





Fick just ett lite obehagligt sms av Casper.. Tror jag ska försöka sova och tänka på annat.
Puss & Godnatt!

2012

Hua, jag är lite rädd för det som sägs att jorden kommer gå under år 2012. Jag har vetat om det jätte jätte länge men aldrig riktigt funderat på det. Tänk om det skulle bli så som man sett på film. Kommer säkert inte hända något men lite orolig får man ju lov att bli när man läser om det. Det skall til och med komma ut en film som heter just 2012.
Kanske dags att börja göra ett panicroom eller vad säger ni? :o Gräva ner sig lååångt under jorden eller hitta någon mysig grotta och starta den nya civilisationen? :p Vad skulle ni göra om ni fick reda på att jorden håller på att gå under?

Eller en annan grej jag tänkt på.. vad skulle man göra om hela världen vart attackerade av Zombies? Jag älskar ju zombie filmer osv, det är as coolt. Men vad skulle man göra? Springa runt och döda allt i ens väg eller skulle man hitta något assmart ställe och gömma sig på?  Jag skulle vilja gömma mig i ett köp centrum, så som i dawn of the dead.. Gå och plocka på sig allt man vill ha och leva loppan på allt där inne..  Nalla en schysst kamera och plåta allt. Sen sitta på taket på själva centrumet och skjuta prick på alla döingar. STÖRTCOOLT ju. Jag vill!
Vore kul och se vad folk tänkt om detta? Haha.
haha om man kollar snabbt på mitt pekfinger ser det ut som jag inte har någon nagel!


Efter Wallander.

Okey, jag tog mig igenom filmen hyfsat. Mamma och Pappa hann komma hem 30 min inpå filmen så jag slapp se den själv. SKÖNT. Även fast den är så jävla creepy så måste jag säga att jag gillar den. Den är så mörk och tragisk på något sätt.

Jahap, vad ska man glo på nu då? Kanske ska tvinga mamma att kolla på Drag me to hell med mig. Har inte sett den än. Tankade massa filmer senast jag var hemma hos casper men har inte kollat på någon av dem. En annan var The man from Earth men den verkade så jävla tråkig så jag orkade aldrig se den. Prat filmer är nog ingenting för mig.. så länge man inte pratar om något intressant. Haha

Cool klänning.. Gillaren. Den är från bubbelroom!
Det ser ut som modellen har världens största röv! höhö

RSS 2.0