Cats

btw, bebisarna har blivit rätt stora nu. Dem springer runt på köksgolvet och biter oss i tårna, så söta så.
Har hunnit bli rätt många bilder på dem, dem senaste veckorna men jag har bara inte orkat redigera dem. Finns några klara iaf.
Såhär kan dem se ut om dem är onöjda. :D


Godmorgon

Wäääh, jag har vänt på dygnet. Det får jag ångest över ärligt talat för det påverkar allt jag gör. Orkar inte gå i skolan, blir för lat för att ta tag i saker hemma och jag sover bort hela dagen. Haha Vet inte riktigt hur jag ska klara av att vända tillbaka på dygnet för även om jag bara sovit ca 2 timmar så går jag och lägger mig när jag kommit hem från skolan iaf. Dumt det där alltså.

Sen fick jag nyss en ganska rolig kommentar.


Tyckte det var rätt kul att läsa. Stackars jävel som inte har något bättre för sig än att läsa dåliga bloggar och leka svenska lärare. Och ja jag stavar illa, och sriver illa men ingen som tvingat någon att läsa. Jag skiter egentligen i om folk läser eller inte för när jag orkar skriver jag mest för mig själv. :))

Aja tjosan

Vart tog den söta lilla flickan vägen?

ingen som vet, ingen som vet!
Nä men jag har inte orkat blogga på typ en månad(?)
Under tiden har jag jobbat rätt mycket i garderoben på globen. Rätt nice jobb faktiskt. Kan bli sjukt stressigt, men själva stressen brukar bara pågå i mindre än en timme. Sen är det sjukt bra pengar för någon som pluggar.

Det är sjukt kallt i hela huset också. Jag går runt med mjukisar, halsduk och tofflor och tjocktröja men det är likförbannat svinkallt :(

aja hörs.
puss

RSS 2.0