LILLA LILLA DU

söto, du är så fruktansvärt LITEN i mina ögon.
Gå och grina lite så bilir det säkert bättre. :)
Puss

Natt blogg igen.

Här kommer nattbloggandet igen. Känns som jag borde försöka sova kanske, om jag ska orka upp. Börjar förvisso vid 12 men endå.
har haft ett långt samtal med Lajs på telefon också.  Känns som vi har mycke gemensamma åsikter om vissa människor.

Jag har tröttnat så mycket på människor så himmla mycket. Folk som ena dagen säger en sak och den andra dagen en helt annan. Sånna som påstår sig vara ens vän och att dem finns där och när man väl behöver dem bara pissar en i ansiktet. Fuck you all.

Godnatt!

-

sorry, jag är bara inte på blogg humör idag. Don't ask why, men jag kanske har lusten imorgon..
Kollade  just på the Proposal, den var rätt kul måste jag säga :)

Här är en bild på mig och min katt tagen tidigare ikväll.
puss


RUBRIK

Jag är skit dålig på att komma på vad jag ska ha som rubrik, så där av mina värdelösa rubriker :P
Var i skolan idag, helt ovärt som vanligt. Jag är så trött på skolan. Vi har världens sämsta vekarie. Hon kunde inte ens prata engelska vilket var sjukt irriterande att lyssna på. Det lät liksom som att hon bröt på svenska och tyska samtidigt som engelska. Vi kunde ju inte hjälpa att vi började asgarva.

Köpte ett bar mörklila velour mjukisbyxor idag på H&M också. Jätte mysiga, jag gillarom.
Och snart ska vi gå bort till Italienska resurangen här där jag bor och äta middag. Passar sjukt bra då jag är jätte hungrig. Idag åt jag också min sista cheeseburgare.

From now on ska jag bara äta nyttigt, köpa simkort och sköta skolan. Det känns som att tiden är inne. :)



Hurry hurry

Hinner inte skriva mycket alls, har brottom till skolan.

PUSS

MovieTime

Nu efter Både idol och Svenska Hollywood fruar har jag plockat ur diskmaskinen och duschat. Så himmla skönt att vara ren och gå och lägga sig i sängen. Jag älskart!

Nu tänkte jag kolla på Charlie and the chocolate factory. Jag har faktiskt aldrig sett den så det ska bli kul. Speciellt när jag läst boken.

 

 

Föresten. För mer besökare på bloggen, klicka på länken här under och bli medlem.

Det är super enkelt! ;D

http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=hannabrolin


Idol

Nu är det idol på tv, fast det har iofs hållt på i 20 min ungefär. :p
Sen strax efter det kommer svenska hollywood fruar, så jäkla värt. Tv kväll hemma i enskede.
ska nog gå och lägga mig efter tvn och kolla på film. Men jag har ju min laptop så jag kommer uppdatera lite då och då :D bra va?

jahaop vad ska jag skriva nu då? ;D


Bidde inget

Nä det blev inget fynda idag inte. Bara ett paket hårnålar så jag kan sätta upp min lugg. eller ja lugg och lug.. haha det som ska vara en lugg iaf.
Vet inte varför det inte blev något. kände mig inte riktigt på det humöret antar jag. ;o
Nu funderar jag på att lägga mig i sängen, äta en macka till middag och kolla på en film.
Ikväll är det ju Svenska Hollywood Fruar också. Det ska blir skoj skoj, om jag inte somnar förstås. Jag sovit 2 inatt så man kan ju faktiskt säga att jag känner mig lite trasig i kroppen.

Jag kanske nämnde förut att jag såg klart alla avsnitt av Tusenbröder? Jag känner mig iallafall sjukt nöjd med den serien. varför såg jag den inte när den gick på tv för? .. knasboll.

föresten, jag gillar Miss Li - Dancing the whole way home. Och av alla människor var det min pappa som fick moig att tycka om den. Hon har så skön röst <3


Spring som vinden Bonzaiiii.

Nu ska jag kila iväg.  Och så här ser jag ut nu!


Band of Horses - The Funeral

Band of Horses - The Funeral
sjukt bra låt som jag brukar lyssna på när jag känner mig lite deppig. Går iofs tt lyssna på den när man inte är deppig också. haha men endå.

Nu ska jag göra mig klar och åka till farsta eller in till stan.
Skriver sen och ser om jag fyndade något ;)


Psykos.

Goooodmorgon godmorgon.
Så idag är jag fruktansvärt trött och fruktansvärt illamående. Somnade vid halv 6 imorse och skulle upp kockan 7. YEY, kul. not.  jag har sjukskrivit mig från skolan och ska sova ett par timmar sen ska jag försöka få lite gjort här hemma.

Ska försöka hinna åka till farsta centrum och köpa ett par legging och lite nagel prylar också. .

Nu ska jag kolla på tusenbröder och sova.
Puss


Btw, detta här kommeren bra sida som gör att man får mer besökare. Massa smart ju! :D

Bloggtrafik

Natt blogg igen.

Jag är duktig på att sitta och nörda framför datorn på nätterna right? ;D

Kill bill är precis slut iaf och marcus har gått hem.
Vi hade det rätt roligt. Fick reda på att Marcus hade en gosenalle när han var liten. kan ni gissa vad den hette? :D haha trodde inte mina öron när jag hörde det, men han döpte den till Tisdag. haha Så gulligt. Han hade fått nallen på en tisdag, där av namnet!
Casper hade en mjukishammare som han sov med när han var en liten plutt. Sen när han blev lite större fick han en riktig hammare av sin morfar och envisades om att han skulle få sova med den. Efter han somnat med den riktiga hammaren kom som tur var hans mamma eller pappa och tog bort den. haha, så sött!
Själv hade jag en nalle som jag fick när jag döptes (tror jag) och den döpte jag till bosse. Eller föresten, måste fått den när jag var lite äldre. Jag var ju inte ens året när jag döptes så hur skulle jag kunna hitta på ett namn då? Haha. Men min favvolavvo nalle heter Bosse och han sover jag fortfarande med när det känns ensamt i sängen. (a) Im such a baby. ^^

Jag fick en parfym av casper idag också.
Den är från Lancôme och den luktar massa gott. Jag blev faktiskt super glad. <3


Kill Bill vol.2

Nu sitter jag i soffan hemma hos Casper och dricker pepsi. Marcus är här också och vi ska snart kolla på Kill Bill vol.2.
Första kill bill är nog endå min favorit för det är mer Action i den. Men 2an är inte dum den heller måste jag endå säga.
Jag håller på att tanka Hot Rod och Battle Royale också. Två toksköna filmer. Hot Rod är en komedi med otroligt dum humor, lite som Napoleon Dynamite för dom som sett den. Och Battle Royale är en asiatisk film. Jag vet inte om man ska kalla den en action film kanske men det handlar iaf om en asiatisk skolklass som blir satta på en öde ö där dem ofrivilligt måste vara med i ett spel. Och spelet går ut på att vara sist kvar, alltså måste man döda alla sina kompisar och självklart vill ju alla leva. Dem får inga direkt vapen att döda med utan dom kan få objekt som ficklampor, stokbannor etc. Jag tycker det är en sjukt sevärd film.  Luve it. <3

Jag hjälpte Casp med lite städning också. Jag storstädat hans badrum från golv till tak iprincip. Nu är det kliniskt rent där inne.. ;D han borde vara glad. (a)

HAHHAHAHA marcus skulle precis passa casper en tändare genom att kasta den till honom.. MEN han lyckades inte komma ända fram till casper utan tändaren plumsade rätt ner i mitt stora glas med cola. HAHA Ofta en sån sak händer? :D

Battle Royale Trailer
Btw, den är på japanska. Jag är vanligtvis inte så förtjust i japansktalande filmer men denna är as bra.

Hot Rod Trailern


Goddag

Jag har inte haft någe internet idag så jag har inte kunnar blogga.. :'( men nu har jag. Sitter ensam i caspers lägenhet och lyssnar på The Mars Volta.  Ska snart gå och göra mig en knäckemacka med tomater på. *mums*

Btw, min nagel har typ gått av på mitten. Jag kan inte riva bort den heller för då kommer jag få ont i hela mitt finger. Intresse klubben antecknar right? Men det stör mig något fruktansvärt. Jag känner mig helt handikappad i hela högerhanden :p Vad ska jag göra? :'(


SMURGÅSTIME
pusskram

Natt blogg!

Jag och Casper har bara vart hemma ikväll och inte gjort någonting alls. Vi drack upp ölen från igår och kollade på Brüno. Haha jag tycker den var jätte rolig. Sjuk humor precis som jag gillar det. :D

Jag har också tankat alla säsonger av tusen bröder, men jag vet inte om jag fått alla avsnitt. 5 i första säsongen, 5 till andra och 2 till tredje :S känns lite som det är något skumt med  det där :( Har sett hela första säsongen för länge sen och då tyckte jag att den var pretty good.

Jag gick och handlade förut idag också. Massa gott som två morotskakor, chips med dip, tomater och knäcke bröd etc. :D Jag tycker om att ha mat tillgängligt om man blir hungrig. Det värsta jag vet är att gå och lägga mig hungrig och verkligen bara ha det i tankarna.. Jag kanske har något fel för jag äter så mycket men ja kan inte riktigt hjälpa det faktiskt. ;o

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Slumrade till en stund i soffan så jag får se om jag kommer kunna somna om jag går och lägger mig. Annars lär jag sitta upp och kolla runt på internet eller titta på tusenbröder.

Ha det bra, sov så gott allihopa!
Puss&Kram


-

Jag är super sugen på godis, choklad och mass coooola. nom nom nom nom.
Men jag har inte fått mina pengar än så jag kan inte köpa  :'(
Kom och ge mig godis någon?:D

tv3 play

Tv3 play är en skitsmart grej. Om man missat något anvsnitt på tv eller liknande så finns allt på internet.
Haha nu låter jag som en gammal tant som precis upptäckt mobiltelefonen. Men det är en jätte bra grej.
Missade lite av senaste avsnittet av Svenska hollywood fruar, då var det bara gå in på tv3s hemsida. J
ag tror dom flesta kanalerna har den där play funktionen. Så det är inte bara tv3.

Nu sitter jag i caspers soffa och kollar runt lite på internet. Har precis målat mina naglar svarta också. målar jag inte naglarna så är jag inte aktsam om dem heller och då går dom bara av, och det är inget jag direkt strävar efter.
Sen ska jag försöka få anton fjanton att komma till muppsala så vi kan dricka några öl och snacka skit.


dåligt hanna, dåligt

Aah jag är rätt dålig. Här säger jag att jag ska vara med aktiv. Men vad händer? Jag är inte alls lika aktiv. Jag känner mig nöjd om det är ca 5 inlägg om dagen. Fråga mig inte varför men så känner jag.
Igår flydde jag iaf till uppsala och jag är kvar här fortfarande. Gjorde an header igår också som kanske är lite snyggare än den jag har.. kanske iofs inte är någon större skillnad men på denna jag hade nu med blåa ringar ser jag lite ihop tryckt ut :p

Så länge leve den nya headern, så kanske vi hörs senare om casper låter mig ta internet. :p
Pusss

Dead Space

Nu har ju dead space laddat klart och nu ska jag bara installera det men jag vet inte riktigt hur jag ska Göra. Det verkar lite krångligt. ;o
Det är iaf ett horror spel från 2008 då man skjuter massa aliens på ett rymdfartyg som  krashat. TROR jag. Det var ett tag sen jag spelade det.


yey

snart ska jag spela Dead space :D

Sen Kväll med Hanna

Inatt blir det uppesittar kväll framför datorn. Jag är ledig imorgon vilket är så himla skönt.
Jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Filip hörde av sig på facebook och pratade något om krogen men min ekonomi är inte den bästa I must say. Skulle va skönast med en soft hemma fest och några öl men det är så sällan det händer. Jag föredrar nog hemmafester / chillkvällar med öl än krogen faktiskt. Krogen är dyrt, mycket folk och man måste tänka hela tiden på hur man beter sig. Inte för att jag brukar bete mig illa men jag har en tendens att bli utslängd utan någon vidare anledning. Okej, så jag brukar bli rätt full, men jag stör inte andra och jag försöker bara ha så roligt som möjligt.

Det skulle vara kul att få lite random frågor faktiskt.
Det är bara posta en fråga om mig eller något i den stilen så svarar jag. Får se hur många jag får med tanke på att jag har såpass få läsare än. Haha.
Om jag får mina pengar imorgon så ska jag förutom att gå på krogen, försöka  köpa ett par nya leggings. Jag måste börja lägga mina pengar på lite vettigare saker än bara mat. Varje månad när jag får pengar spenderar jag en stor del av summan på mat vilket är totalt onödigt när jag har mat hemma. Jag är väll för lat för att laga något eget I guess.

Här kommer en oredigerad bild på mig! :)





Paul Pin2 - Snabba Cash

Alltså, detta är nog en av dom sämsta låtarna jag har hört i hela mitt 18åriga liv.
Haha Snubben vet ju inte ens vad han snackar om.
Enjoy!


This is not my day

Så jag kommer hem från skolan på ett någorlunda bittert humör.. Don't ask why, cuz i don't know.
Iallafall så tänkte jag att nu ska det bli jävligt skönt att gå och lägga sig och sova några timmar.
Jag går och lägger mig i sängen och slumrar till då jag vaknar av att det smattrar på fönstret vilket betyder att det börjat regna.
Efter fem minuters smattrande på fönstret hör jag en stor SMÄLL, vilket betydde att det börjat åska. Det första jag tänkte så var "helvete Leo är LIVRÄDD för åska, han kommer kissa ner hela huset". Leo är min hund och som jag tänkte, han fick panik. Jag går upp på övervåningen för att släppa ut honom så han skulle lugna ner sig.

Det var ett jävligt dumt drag då han på en gång springer ner på nedervåningen och kissar på mattan. YEY kul. Jag tar en liten handduk och blöter den med varmt vatten, häller såpa på han piss och lägger handduken över.
För att Leo skulle undvika att kissa inomhus igen måste jag ju gå ut med honom och få honom att kissa, samtidigt som det SPÖREGNAR och åskar.

Så jag ropar till Leo från övervåningen så att han ska springa upp, men det enda han gjorde var att ligga kvar under sin stol. Jag går ner och försöker putta honom upp för trappan, men det gick ju inte det heller. Min sista utväg att få upp honom var att bära upp honom till övervåningen, and so i did.

Väl uppe på övervåningen gör hunskrället allt för att  få springa ner igen, men jag håller kvar honom och får på honom kopplet. BUT WAIT. Det enda  jag har på mig är en t-shirt och string trosor. Jag kan ju inte gå ut och rasta hunden utan kläder när det spöregnar? jag kollar i garderoben och hittar morsans regnkläder som består av en lång gul galonjacka och ett par knallgula regnbyxor, samt ettt par zebra mönstrade gummistövlar, cute outfit huh? :)
well, jag fick ut hunden lättare än förväntat och fick honom att kissa flooooooder.
När jag kom in tog jag bort alla mattor så vi skulle slippa en större olycka om åskvädret inte skulle sluta.
Snacka om att gud inte vill att jag ska va på bra humör idag. -___-

BAH

Jag är så fruktansvärt irriterad på allt och alla.

En av dom dagarna då man blir irriterad bara man ser en ful jävel på tunnelbanan.

Sista dagen på veckan

yes, idag är den sista dagen denna vecka. Har nämnligen studiedag imorgon. Så fruktansvärt skönt och jag är ganska stolt över att jag lyckades ta migg up ur sängen och att jag inte bestämde mig för att skita i allt igen.
Nu sitter jag och dricker mitt morgon kaffe och tankar musik som jag ska lägga in på mobilen.
Haha idag är jag inte lika arg och irriterad som jag var igår på Bajen Suportrarna även fast morgonen började med nyheterna på radio och det första dog tog upp inom sporten var bravaderna från gårdagen.

hörs senare :)


Trött

Nu är jag så fruktansvärt trött! funderar på att dra hem någon film och somna.
Någon som vet någon bra?

Förlust IGEN

Fan bajen, nu får ni ta och skärpa er. Det är nästan så man slutar intressera sig. Förlust efter förlust efter förlust. Vinst mot djurgården för 6 matcher sen, men vadå det var självmål. Det är inte roligt längre, och styrelsen som säljer våra bästa spelare för att tjäna massa cash?! EH SMART DRAG. not.

Och Bajens suportrar, skärpning för fan. Hur kan ni vilja förstöra så mycket för ert lag? Okej dommaren Hansson var dum i huvudet och styrelsen inte så jävla klyftiga, men ni förvärrar det ju bara mer och mer med massa eldar, osv. Storma planen liksom? GOOOOOD LUCK. ni kom inte längre än till staketet.
Jag blir så trött /:

Nu efter vår JÄVLA förlust så ska ta det lugnt, dricka mjölk och peppa inför en ny skoldag. -__- suck
TYCK SYND OM MIG :(


Bajen - Gais

Fick två biljetter till matchen som jag skulle ge en till casper och en till brorsan så dom kunde gå på matchen medans jag jobbade. Men casper var inte sugen, och brorsan fick inte med sig någon kompis  som han kunde gå med. Så där stog jag med två gratis biljetter till Hammarby - Gais och tänkte. FAN, nu har jag fått tag på dem helt i onödan. MEN så slog det mig att jag har ju en kär vän, eller casper har en kär vän som jag lärt känna som heter Chrille och han är ju bajare. Så Jag frågade karln om han ville ha två gratis biljetter till honom själv och en kompis och tro det eller ej MEN HAN VILLE. tjoho.

Så vid 17.30 ska jag vara på söderstadion och börja jobba. Johan kanske är där och fotar, så då får ni se hur jag haft det. Kan iofs lägga upp en gammal bild på mig när jag softar i halvlek. Minns inte vilken match det var dock. :)


Fan va dålig jag är

Jag är ju totalt sämst. Försov mig till min enda lektion idag som dessutom började klockan 12. Bra jobbat grabben liksom.
Nu sitter jag i vardagsrummet , kollar på tv och lyssnar på sverges otyngsta gangster crew kartellen.
Det är fotboll idag också, jag jobbar som publik värd på alla hammarbys matcher i stockholm. Det är ganska måste jag faktiskt få säga. Dock har ja inte vart på match på länge faktiskt, det har alltid vart något som kommit ivägen. Men ikväll gälller det. GO BAJEN.

Det känns som att varje gång jag skrivit ett inlägg blir det helt okryddat. Jag har typ ingenting att komma med ;o VaD VILL FOLKET LÄSA LIKSOM? oj, caps ^^

The Mars Volta -  The Widow
Det är en bra låt, sök på spotify :)


Gladaste tjejen!

Wohow, nu funkar allt precis som det ska. Trådlösa internet mellan alla datorer och allt sånt. tjohoooo.. Så nu sitter jag i sängen nyduschad och lyssnar på robbie williams från spotify. TOTALT VÄRT.
Något som också är sjukt värt, är att jag börjar klockan 12 imorgon så jag kan sitta uppe hur länge jag vill.. iprincip.
Ska installera photshop nu så jag kan börja redigera bilder på denna dator så man som sagt slipper sitta nera i mörkret som en och annan grottmänniska ;o

BTW, sötsaken Lajs har gjort headern åt mig! 100000 pussar till henne <3

Nyduschad tjej. (a)


Yey

Nu ska jag allt försöka bli mer aktiv. :D har fått internet att funka än så länge med kabeln.
Vi har lyckats att installera det trådlösa också, men det är några återstående inställningar som måste fixas innan det går att använda.
thohojojojo.. :D

Så sjukt irriterande.

Pappa köpte en Laptop till mig igår, vilket är sjuuukt nice. Jag har gnällt om att jag vill ha en i flera veckor, och nu fick jag en! :D
MEN internet funkar inte på den. Det är något som är fel. SJUKT irriterande. :S
Därför har jag också vart dålig på att uppdatera för jag är irriterad på datorn (A)

oh noes

Internet hemma håller på att lägga av. Därav dålig uppdatering :'[

RUBRIK

Nu ska jag dricka coola och kolla på Jerry Springer.
Jag har fruktansvärt tråkigt, det är sjukt varmt, och här kommer en gammal bild.
PUss


Tråk tråk tråk

Jag är verkligen skitdålig på att blogga ibland alltså. Jag känner bara inte för att sitta nere i mitt rum framför datorn. känns så deprimerande. ^^ Nu tänkte jag lägga mig i sängen och kolla på film iaf. Hörs sen puss

Hemma dag

Idag blir det till att stanna hemma. Jag känne rmig inte på topp humör, så jag ska stanna hemma och pyssla om mig själv.

Utmaning


Jag har blivit utmanad av Caroline!

Regler:
Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och
berätta det för dem. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla
svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn
som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort.
Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar
(förutom på fråga 1)! LYCKA TILL!

1. Vad heter du? Hanna
2. Ett ord på fyra bokstäver: Hora
3. Flicknamn: Harriet
4. Pojknamn: Hans
5. Yrke: hårfrisör
6. Färg: -
7. Klädesplagg: -
8. Mat: hummer
9. Sak i badrummet: hårborste
10. Plats/stad: halmstad
11. En orsak att vara sen: -
12. Något man skriker: heeeeeeeeeej
13. Film: hipp hipp hora
14. Något man dricker? -
15. Band: Hanson
16. Djur: hund
17. Gatunamn: Hamngatan
18. Bil: Honda
19. Sång: Holiday

Jag utmanar:

Lajs - Diana - Linnea - Beatrice - Amara

 


Go'kväll












<-- Här är Hanna i Weedhatten. Nu ska jag hoppa i sänge snart tänkte jag och kolla på The devil Wears Prada. Det var länge sen jag såg den. :) ciao. :*

Suck

Nu sitter jag med Mamma och bror och kollar på söndagsfilmen på 4an. Haha jag tycker den suger men jag sitter hellre med dem och lökar än att sitta ensam på mitt rum och tycka synd om mig själv.
Det är helt otroligt hur dålig filmen är, det förstör så mycket att den är dubbad, varför inte bara ha den på både tyska och svenska? Känns som det hade vart med värt, och mer intressant att titta på. I Dunno. Dessutom är pippi långstrump med, eller ja hon som spelade pippi långstrump.
Idag har jag bara vart bakis, inte gjort något speciellt.
Jag är sugen på att göra mina naglar snygga men jag vet inte riktigt hur jag ska göra. hmm.

Och nu börjar en ny skolvecka också.. Suck, jag är inte sugen för 5 öre.
jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Jag känner mig lite tom på ord.
Men nu ska bror ha sin dator tillbaka.
Puss och kram :*

fanfanfan

helvetes jävla cp skit

Tack

Jag vill bara tacka ALLA mina vänner som stöttar mig och är ärliga och tar sig tid att prata med mig om mina problem.
Love you all.
Speciellt vill jag tacka Målle och Shani som alltid finns där när man behöver!
Och Linnea och Erika som jag vet alltid bryr sig. <3

Dagen efter

idag är en mycket mycket seg dag. Var på remember the 90s igår, vilket vad rätt kul. Jag lyckades ganska bra med att få i mig en hel del av massa alkohol, men det är ju inget annorlunda. -__-  jag måste tagga ner lite tror jag. Känns inte kul att höra från andra " du är alltid så jävla full". Det känns så jävla pinsamt, men jag har ju onekligen ett problem.

Nu är jag fruktansvärt bakfull, och trött. Kom hem vid 8 imorse. Kanske i det senate laget, eller kanske tidigaste.
jag har vart jätte dålig på att uppdatera i helgen också vilket beror på vissa saker. Det har hänt lite dem senaste 2 dygnen som fått mig att tappa lusten till allt. Det finns så mycket man vill säga, men inte riktigt kan.

kanske skriver lite senare.
puss

Godmorgon Godmorgon

Nu är jag äntligen uppe, och Caper har kommit. :D yey
så nu håller jag på att göra mig årdning och ska gå till skolan om en halvtimme ungefär.
har sovit som en skit men vad ska man göra? ;o
hörs sen.
ciao :*

Säng dags

Nu ska jag gå och lägga mig, har suttit och väntat ganska länge på att casper ska komma hem, men det har han inte så nu får jag till sängs.
Puss

40 year old virgin

Kollade just på 40 year old virgin, jag tycker den är lite småkul faktiskt. Men man har sett den så många gånger så den är lite uttjatad i must say.
Jag har sån fruktavsvärd huvudvärk som aldrig förvinner, det är jätte irriterande faktiskt. Har haft det i ungefär 5 timmar nu -__- det går liksom inte att åstadkomma någonting då. har städat lite, skrivit lite. Sen imorgon ska jag baka cupcakes till gästerna så jag har vart och handlat lite med pappa.
om jag orkar ska jag redigera en bild till Lajs :)
Natti :*

grrr

fan va arg jag blir på min jävla egoist till bror. Jag har börjat skriva en uppsats på hans datorn som förövrigt skulle vara klar i onsdags. Nu har hans dator laddat ut och för att kunna komma in på den igen måste jag ha lösenordet men han VÄGRAR ge det till mig. Det är ju inte så att jag kommer  använda hans lösenord och kolla runt på alla communitys han är medlem på. Jag kunde faktiskt inte bry mig mindre om vad han gör. Men men, hans fel att jag inte blir klar med den där skiten.

Top Model

hihi, jag fick låna brorsans laptop för att plugga lite svenska medans han är och leker med Kristoffer.
Vi har inte trådlöst internet hemma hos mig, så jag bestämde mig för att prova dra hans internet kabel upp på övervåningen till vardagsrummet och köket. Och fan, det funkade.
Så nu sitter jag och surfar på internet och kollar på Top model.
Åh jag vill verkligen ha en egen laptop, det är så himla smidigt och det är mycket skönare att sitta med en bärbar och plugga. Man kan liksom bestämma vart man vill sitta och på så sett kan man koncentrera sig mycket lättare.
Jag kan dock inte köpa en med tanke på att jag är arbetslös och inte har en fast inkomst. Dessutom är jag skylldig mamma ca 2000 kr så hon ville inte gå med på att stå på avbetalningen. -__- suck.. Ge mig ett jobb.

Nu ska jag skriva en språkundersökning. Får se hur det bli, jag är så dålig på att komma igång ><
aja, ha det bäst!
Over&out

Ledig

Idag är jag ledig från skolan vilket är ritkigt skönt. iofs har jag inte ett så actionfyllt schema vanligafall, men det är skönt att få va hemma och bara ta det lugnt iaf :)
Planerna för idag är iaf att jag ska gå till ica och lämna mitt cv där och jobbas på jobb. Funderar på Ica här i tallkrogen , och sen Bea . Har redan  lämnat mitt cv på bea men ska göra det igen :)

Sen ska jag skriva lite på en uppsats om språk, en språkundersökning vill säga, och så ska jag läsa lite på engelskaboken som ska va klar nästa vecka.

Men vi hörs lite snare så får vi se om jag lyckats åstadkomma något ;p
pusss

underbara människa!


besvikelse

Ah jag blev faktiskt lite besviken på dagens program av idol. Ingen som var sådär wow-bra och ingen som var sådär skrattretande. Bättre lycka imorgon iguess.

Oh btw, besökar rekort. HELA 56 ST, WOOOOW. Haha, inte speciellt många, men endå. Har bara haft bloggen i ca 2 veckor.
Nu ska jag lägga ett nytt lager nagellack tänkte jag så det inte ser sådär ojämt och fult ut när man har ett tunt lager bara.


Detta var gårdagens och dagens sminkning:
Foundation: Cream - Make up store
Puder: namnet har skavts bort men det är en ljusfärg av Mac
Ögonskuggor: Svart - Pullotion av make up store
rödlila - Orchid av Rimmel
Highlight - en palett från H&M
Mascara - Loreal Telescopic
Kajal - svart från H&M


PEPPAR FÖR IDOL

Nu börjar IDOL om 8 min, fyfan va pepp jag ÄÄÄÄÄÄR.. hihihihih
okej det där gick väll lite till överdrift, men det ska bli nice att kolla en stund iaf.
Köpte ett svart nagellack samtidigt som jag var ute och köpte en födelsedags present till pappaidag . Depend nailpolisg är "märket", haha inte världens bästa nagellack men jag hade 40 kr över så jäg tänkte what the hell, jag kan lika köpa ett svart då mitt är slut.

Fick hem ett brev idag också där det stog att jag beställt en makeup grejja från internet, vilket jag iofs har gjort men jag hade glömt det. haha det ska bli intressant och se om det är skitsmink eller om det faktiskt funkar. Det kostar 0kr för själva sminket och 36 kr i frakt. Det ska tydligen vara något set med lite olika ögonskuggor , och jag som är sminkkåt tackar ju inte nej. Alltså, suger produkterna är det inte en stor förlust med tanke på att det var så billigt. :p

Jag känner mig på lite bättre humör nu iaf, eller snarare jag har börjat tänka på någon annat än det innan. Fick ett glas skumpa innan maten också, mmmmmmmh gott!

Bitter!

Idag är det en väldigt bitter dag. Jag tänker inte säga varför för det ingen ingen av dom få läsare jag har som har något med det att göra, och sen vill jag inte prata rent allmänt om det med tanke på att det inte riktig har med mig att göra.
Dagen har väll heller inte vart så händelserik vill jag påstå. Hade en lektion på 50 min, sen åkte jag och mötte upp casper en sväng och gav honom glass. Sen åkte jag hem, grät lite och somnade som en stock i min säng.

Så please, cheer me up!
Ni kommer höra med av mig senare.
Puss :*

Casper

<3

Denna människa, är en av få som verkligen kan få att skratta. Det är en väldigt speciell människa som kan vara ganska knepig att förstå sig på, men i detta fall är det verkligen inget negativt.. Han är den personen som får det att kittla sådär mysigt i magen när man ser honom. Han är den där personen jag kan sitta och stirra på i flera flera minuter utan att flytta blicken. Det är en av dom mest intelligenta jag känner och en av dom som aldrig ger sig i diskussioner.
Killen har dom finaste ögonen, händerna, läpparna, och leendet på hela jorden.  Jag har aldrig någonsin skrivit något sånt här till någon så jag missar säkert att skriva 1000 saker som jag älskar med den här människan.
En detalj jag inte KAN glömma skriva om den här killen är att han heter Casper och jag tycker om honom mest av allt i hela världen. Även fast vi har våra downs så hoppas jag att han är lika stolt över mig som jag är över honom och att han tycker om mig lika mycket som jag tycker om honom.  Puss på dig! <3

SÖTSAK

hihi, mitt lilla miffo.
Detta är en av mååånga katter, då mamma föder upp Maine-Coon katter ;p


Youtube

Denna låt älskade jag för några år sen ;D


Otis Redding - Dock of the bay



Dagens Bilder!

Så här är två av bilderna jag tog idag på mig själv. Redigering, smink , modell och foto är alltså av mig.

Sminket ser lite skumt och ojämt ut på den här bilden
Så är dock inte fallet, det är bara lite mer skugga på ena sidan av ansiktet. :)





Idol

Har precis, eller för 20 min sen kollat klart på Idol. Det var väll lika intressant som alla idolavsnitt, haha men jag spårade framför tvn då jag satt och skrek och sjöng med i låtarna dem på tv sjöng. Mamma höll på att få krupp, samma med bror min men jag hade dunder kul.
:D

BTW, Duffy är sjukt bra. Kan Rockferry plattan utantill <3

Tröttaste tjejen i stan

Idag är jag trött trött trött. Kunde nästan inte sova inatt pga vissa anledningar, så det var smartsamt att gå upp, även fast jag gick upp några timmare senare än vad jag borde. Skolan i allmänhet var inte så jobbig iaf. Skolan brukar inte vara så jobbig, det gällar bara att orka ta sig dit och det är väll det som brukar vara prblemet för dem flesta. Att glida runt i skolan kan faktiskt vara ganska kul.
Nu efter att ha kommit hem så sitter jag och dricker kaffe så jag inte somnar, redigerar lite bilder jag tog ute på mig själv (lol).
Det ÄR dessutom fruktansvärt vaaaaaaarmt, sitter och lökar som fan här hemma -__-

Bilder kommer sen.
Puss

PS. Mattias är en coooool jäkel.

Morrn morrrn morrn morrn morrn

Lina säger HEJ!

I will follow you into the dark

Det enda jag vill, är att du ska förstå att jag finns för dig och att jag älskar dig! :*

Svenska Hollywood Fruar

Haha, så nu har jag sett klart på dett nya programmet " Svenska Hollywood Fruar" och det var väll underhållande. Men kan ju inte säga att man inte känner sig lite avis på dem med så mycket pengar. DOCK måste jag säga att den där Anna Anka var förskräcklig. Jag och Mamma satt i soffan och undrade om on var på allvar eller om hon bara skojade. Jag visste inte att det fanns så otroligt onda människor precis som hon var. En totalt äcklig person som bara ratar andra människor för att dom inte har lika mycket pengar som hon. även fast man har mycket pengar och mer "makt" än andra behöver man inte bete sig som hon gör. *lackar*
Well, enough about her.

Jao, jag känner för att göra något, men jag vet inte riktigt vad jag ska hitt på, någon med förslag? ^^,

Btw, jag vill skaffa simmkort.. Hur mycket på ett ungefär borde det kosta?
Jag måste ju liksom börja tänka på figuren (;

Ååh jag blir så glad i själen när jag hittar gamla nagellack eller gammal smink man har glömt bort att man har.. Dessutom när det funkar helt utan problem. Hittade ett nagellack jag iofs inte visste att jag hade som jag precis använt. Ett blodrött, skitsnyggt! Luve it.

Jag lär skriva mer ikväll innan jag gå till sängs!
Ciao :*


Tv tv tv

Nu tänkte jag gå och kolla på Svenska Hollywood Fruar. Haha, säkert ett as lame program, men man måste ju ser första avsnittet.
Har suttit nu framför photoshop och lekt fram och tillbka med lite bilder. Måste börja leka runt sådär mycket som jag gjorde förr i tiden, men vad ska man göra när man tröttnar?
Well, här är ett av resultaten.
Puss&kram


Tävling

Nu kör Millah igång en tävling i samarbete med
Divinity Hair & Beauty Products

Och jag tänkte vara med att tävla.





Du har nu chansen och vinna en goodiebag
med produkter från LA Girl kosmetikserien.


LA Girl Perfecting Liquid Foundation
LA Girl Eyeliner Pencil
LA Girl High Definition Trio Eyeshadow
LA Girl Superlicious Lipgloss LA Girl Ultimate Pressed Powder LA Girl Illuminating Rouge Blusher
LA Glamour Body Glitter
Värde 585:-
Du tävlar hos Millah, så spana in bruden och var med och tävla ;)
Pusssss :*

-

Nu går bönan för att kolla på Top Model, Project Runway (tror jag) och målar mina nails!

Ciao:*

 

gammal bild

Smink,foto & Modell: Jag


haha!

Så fort jag hade lagt upp det förra inlägget så hittade jag kortläsaren på en gång och la in bilderna hur smidigt som helst, dock vart det inga speciellt bilder så det får bli en liten Ego bild ;D
PUSS


yoyoyo

Hey och goddag!
Imorse kom jag hem från uppsala, vilket känns lite lite bittert så jag vill spendera meeer tid med min fina. Men men, han kommer senare i veckan på kräftis hihi.
Det har blivit lite bloggande för min del i helgen då jag vart hos casper och hans dator känner sig lite krasslig så det har inte blitt så mkt dator sittande. Men nu blir det ändring på det kan jag be och få tala om. Ska försöka fota lite i veckan och dela med mig lite av mitt work.

Så jag kom hem från skolan för ett litet tag sen, har druckit en latte och lyssnat lite på Robin Bengtsson AKA Melana Andersson, hans röst är ju dunde I must say.
Tänkte föra över en bild på datorn jag tog på mig själv i helgen, men det verkar som att kortläsaren är spårlöst lost in space , men jag ska söka efter den ett tag till. 
SO, LATER. :*

Morrn Morrn

Vart en rätt oactionfylld kväll igår. Vart massa öl och shottar och hemmagjort vin. Inte mer än så, och idag är jag TRÖÖÖÖÖTTTT
puss

Tjosan

Nu är jag iaf framme i Uppsala. Haha Klockan är 20.54 när jag skriver detta och det har ju inte direkt tagit ett dygn att åka.. hah Men Caspers dator har levat sitt egna lilla liv och pga det har jag inte haft tillgång till en dator.
Well, kulturnatten ikväll, men det verkar inte som att något intressant händer än så länge. Vi ska väll antagligen hem till en av caspers kompisar och dricka några öl sen får vi se vad som händer. Dom flesta här är dessutom sjuka, sega från igår eller ska ut på Nation, och varken jag eller casper har pengar eller kårleg ;o

Nu sitter jag ensam hos casper iaf medans han är över hos sina päron och hemtar en windows skiva så han kan formatera datorn, och jag sitte rhär med en öl och tar det lugnt med americas funniest home videos i bakrunden.
Lite trist att så lite händer idag och att vi är panka. Men men vad ska man göra liksom?

Aja, ha det bäst!
pusskram

WOHOOOW

Snart bär det av till Uptown, ska bara måla mina naglar, packa lite och byta kläder. Ska nog inviga min lila tröja. ;D
Hörs när jag kommer fram. :*


blää

Det är äckligt med för svagt kaffe -___-

Natt

Nu ska jag gå och lägga mig. Hoppas verkligen på att Casper blir lite piggare än vad han vart idag så jag kan komma till uppsala. Jag vill verkligen va ute under kulturnatten. Har sett fram emot det lika länge som jag såg fram emot kvällen på orange förra helgen som inte blev av. Så jag kommer bli sjukt besviken om det inte löser sig :(

Så nu går jag och lägger mig iaf och kollar på Män som hatar kvinnor!
PUSS

Världens Bästa Mami

Jag flydde till huddinge centrum för att gå i lite affärer med mamma. Mamma var på bra humör idag och köpte lite grejor till mig :D

Bland annat denna långa lila kofta från H&M


:*

NU SKA JAG FÄRGA HÅRET!

Vad är grejen??

Vad är grejen med att ALLA är upptagna? ;o jag vill åka till stan och kolla runt, men ingen jävel kan.
Sen vet jag inte hur det blir med uppsala heller, casper har blivit stormförkyld.
Kanske kan bo med shani, men det är inte samma grej. Hade så gärna velat träffa casper med tanke på att det var ett tag sen nu. /:

OCH jag måste plugga plugga plugga. Har prov imorgon -__- die die die die.



Morrn morrn!

Idag orkade jag verkligen inte gå till skolan. En lektion på en timme ungefär, då kände jag att jag lika gärna kan stanna hemma och plugga inför mitt prov imorgon. Dock går det inte bra för mig att plugga, jag vet liksom inte hur jag ska plugga /: well well.
Jag känner för att göra något idag, som att åka till stan eller fota etc, men jag har så himmla mycket hemma jag måste göra innan jag åker till uppsala imorgon.
Städa vardagsrummet, städa mitt egna rum, plugga, tvätta. Jag kommer inte ha tid med någonting :'[

Bilden tog Sanna Andrée i tisdags i studion på Nella.  Sjuktsnygg bild, gilla den så mkt så jag var tvungen att lägga upp den. Dock jag som har redigerat den, men flera bilder från samma session hittar ni på bilddagboken, sök bara på electro ;)


ouch

Jag har fortfarande inte kunnat somna.. Jag har iofs inte ens försökt för det kom ju upp så skojiga grejor på nätet. Haha
Ska fixa till en bild på Lajs nu tänkte jag, sen ska jag sova galet!
Pusss :*

Juste, målade naglarna tidigare idag! ;p


Woho.

Nu har jag äntligen fixat till min layout. Fortfarande inte en WOW upplevelse när man ramlar in på den, men endå. Det får duga än så länge.
Tidigare ikväll, vid ungefär 20 snåret så var jag dundertrött. Jag borstade tänderna för att gå och lägga mig och läsa, men sen kom jag på att jag inte sett något avsnitt av idol ( nörd ) så jag sprang upp för att titta på det.  När idol sen var slut och jag hade skrattat färdigt åt alla som var så fail, var jag inte ett dugg trött.  Så vad ska man göra nu liksom?! Vad gör folket?
Under tiden idol var, målade jag mina naglar knallröda, och sorterade ut en sopsäck som var full med gammalt skit som hade legat och samlat damm.

Så nu blir det en old bild på mig från julafton, eller om det till och med är från nyår!
Puss&kram :*


Go'kväll!

Idag känner jag mig lite bättre än vad jag gjorde igår.. Jag vill inte gå in för tydligt på varför jag mådde dåligt, för det är inga utomstående som har med det att göra egentligen.
Idag började jag skolan vid 12. och slutade vid 12.50, så det var ju ingen direkt lång dag. när jag kom hem började jag städa i vardagsrummet då jag ska få cash till helgen. Jag har ingen lust att vara pank så att säga.
NU ska jag lägga mig i sänge och läsa i min engelskabok inför provet på fredag.
Puss :*


...

Detta är fan helt åt helvete!

fuckfuckfuck

Någonting är det som inte stämmer.
Jag vet inte vad det är eller något, men något säger mig att det hänt något ovärt i helgen.
Jag har galen panik och jag kan inte somna.
Jag orkar inte gå runt och må såhär längre, det har jag gjort för länge nu.

sk0la

eoooooooeeeeeew.. Jag och Sanna sitter på foto i skolan och har skittråkigt. höh sitter och skrattar åt helt onödiga saker.. hihiihih 
Puss

Måndag igen

Så är det Måndag igen och allvaret börjat. Fan, jag är så fruktansvärt trött på skolan. Jag har sökt jobb i helgen, bara skitjobb förvisso som Mcdonalds och Ikea men endå. Jag behöver pengar så jag slipper vara en fattiglapp.

Jag och Sanna hade iaf en lite photosession igår. Eller liten och liten, det vart 500 bilder ungefär och sanna envisade sig om att jag skulle ligga i vattnet. VI höll nämligen till vid flatenbadet och sanna hade köpt blått tyl som jag skulle se snygg ut med. ;p
Än så länge har jag inte hunnit kolla igenom alla bilder då det vart jävligt många, men jag gör det lite eftersom.
Det var svinkallt i vattnet och jag låg där och led medans sanna plåtade. Men det vart iaf ett par bra bilder tycker jag. Får inte lägga ut så många än innan sanna hunnit fixa dem. Men jag har redigerat två av dom bilderna jag tyckte bäst om som jag kan dela med mig av nu. ^^,



Tillsammans

Godmorgon godmorgon!
Idag ska jag till vinter viken och dansa galet. Just nu sitter jag och väntar på att Målle ska bli klar. Medans sitter jag och lyssnar på macarena och "förfestar". Haha Nya absolute Holiday är fan bra ju, skit mycket gamla hits från the good old days. ;D
Jag märkte till min förskräckelse att mitt ena ögonlock har blivit tort och fnasigt.. Haha det låter äckligare än vad det är. Men jag undrar hur jag kunnat lyckats få det bara över ett ögonlock och inte över både eller på andra ställen i ansiktet.  skumt skumt. ^^
BAILANDO BAILANDO, tung låt! :D
PUSS

orkar inte.

Idag har jag som sagt vart med Nicole, det har vart jätte mysigt. Har lekt med bebisen, halvkollat på en film, snackat skit och ätit onyttigt. Jag har dessutom sminkat henne, vart dunder snyggt. Kommer möjligtvis bilder sen.
Senare vid 21 drog vi till fabriken i stockholm på Traffic för att lyssna på DnB och dubstep. Dock av någon jävla anledning, blev jag skit deppig och började tänka på saker jag inte vill tänka på, och insåg saker jag inte ville inse. Detta fick mig att helt tappa lusten att festa och släppa loss, så istället för att stå och dra ner på Nicole och Tobbes humör drog jag hem. Nu är klockan 01.22 och jag har precis tagit bort sminket och ska lägga mig i sängen och fundera och läsa lite. Får se om jag inte somnar på en gång dock. Hehe, damen är trött.

Imorgon ska jag på tillsammans med Målle. Det ska bli dunder nice. Träffa underbara människor och mingla runt samt lyssna på bra musik och dansa. Kanske koppla bort tankarna från allt bittert.

Bilden visar mig och sötaste Målle på hennes födelsedag! :)


Godmorgon!

Jag känner mig fortfarande lite krasslig om jag ska vara ärlig, så jag har stannat hemma idag också. Jag har sovit dåligt också.
Idag ska jag iaf åka hem till Nicole och mysa med henne henne och Milo, hennes 4 månad gamla son. (Han är underbar) . Så nu ska jag göra mitt smink och hår sen ska jag fly iväg.
I smink väg tänker jag mig något ljust då jag ska umgås med barn och sånt. man vi får se hur det blir, kommer bild på resultater sen.
Ciao

Gratis Makeup

Här kommer jag igen med ett lika ointressant inlägg. Eller nej, ointressant ska jag väll inte säga för det är ju bra erbjudanen men endå. Gratis makeup är en sida för smink intresserade människor som har möjligheten att få gratis smink. Jag har läst runt på internet och det är faktiskt ingen bluff, så jag har faktiskt själv gått med och börjat värva folk och göra lite olika tester osv för att samla pöäng. Samlar man tillräckligt mycket poäng så får man ett presentkort i värdet 250 kr. TOTALT VÄRT. så klicka på länken nedan och bli medlem!   hihi :*

http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=92159

Tristess

Sitter hemma, halvkollar på Svensson Svensson och redigerar lite gamla bilder på Felizia bland annat från studion.
Men fan, jag har galen idé torka och vet inte riktigt hur jag ska göra för att det ska se intressant ut.  Jag vill inte över redigera bilder, det är det värsta jag vet men jag vill endå att mina bilder ska se spännande, häftiga och interssanta ut.
Där emot, har jag massa fotoidéer där jag behöver modeller. Någon i stockholms området som är intresserad av att stå modell? ^.^

Här är iaf en av många bilder som vart av Felizia för ett halvår sen.
Puss&kram


Smink igen.

Ja, strax efter senaste inlägget fick jag lust för att göra en sminkning.. Bara för att!
Så det vart en vanlig sotning, lite svart och brunt och vitt.
Navände mig av min nya foundation och nya pudret.
Svarta ögonskuggan var från make up store,
Bruna ögonskuggan har jag ingen aning om om jag ska vara ärlig vart den kommer ifrån (gammalt skit),
och den vita är från en palett med 3 andra ljusa skuggor.
En vanlig eyeliner och mascara, och lite kajal!
Ingen vidare förklaring på sminkningen, men det är bara se bilden nedan.
Har man några frågor, så kan man ju faktiskt fråga! :D
PUSS <3


Nytt smink, Hurray!

Jag och pojkvännen tog oss en tur till farsta centrum för att kolla på rea skor, samt införskaffa mig en ny foundation och ett nytt puder då mitt tidigare har tagit slut.
Så jag köpte en av make up stores foundations som jag vet är bra. Jag har använt den tidigare, dock under vintertid så jag hade den ljusaste då jag är rätt blek. Nu efter sommaren behövde jag dock en lite mörkare så jag köpte färgen som kommer efter. Jag har alltid gillat make up stores produkter så jag håller mig till det. Den kostade iaf 245 kr, det var det värt!
Sen köpte jag ett puder av Max factor som heter creme puff, och den ljusaste färgen som heter translucent. Den finns att köpa på bland annat H&M. Jag har inte hunnit använda den så mycket än, men även fast det var den ljusaste färgen av dom alla så tycker jag att den är lite mörk endå. Ska komma med en utförligare värdering när jag hunnit använda den. :)

 


RSS 2.0