Fraodi Fyller år


Skolan



Midsommar Dans

Nu längtar jag som tusan till sommaren.

Här är jag och min pojk på midsommar när vi röjer vid bordet!

. Alla parkfester i stadsparken, mys på stranden och framför allt.. att kunna gå ut utan  30 tröjor, feta dunjackor och 17 halsdukar. Att man bara kan ha på sig ett snyggt linne och leggings sen klart.  Kom igen nu, bort med denna jävla snö för den går mig på nerverna.


Örhängen

Idag kom örehängena jag beställde för några dagar sen. hihi dem är fina :)


Tråk!

Roa mig?


Inställt

Dagens plåtning av VDn för Story Hotell vart inställt så det var bara för mig att åka iväg till kontoret i älvsjö istället. Nu sitter jag och inte gör någonting alls ärligt talat. Kanske ska redigera lite bilder jag tog på min mjau igår.. ^^,
Vad händer ikväll då kära vänner?
Jag ska någ ut på krogen om jag får med mig några. Jag vet att Erika var sugen, så vi får se. Men jag vet inga bra ställen. jag är egentligen inte så mycket för krogen så det har mest blivit Harry B James då man kan sitta och dricka en öl och lyssna på hårdrock. Men nu känner jag verkligen för att skaka lite rumpa, men vart ska man göra det liksom? Metro kanske? ;o

 


Story Hotel

Godmorgon kära vänner!
nu sitter jag i sängen helt nyvaken med håret åt alla håll. Kände mig lite krasslig imorse dock. Mådde illa och hade jätte on i huvudet.. men med två timmars till sömn blev det bättre.
Om ungefär en och en halv timme ska jag fly iväg till östermalm och fota en VD för Story Hotel. Lite nervöst är det, men det kommer säkert gå bra.

Ikväll kanske det blir utgång med Anton och gänget. Ska bli kul, men det är bara om dem kommer hem från  falun tidigt ikväll. Lumpen boysen ligger ute i skogen nämligen och huttrar när jag själv ligger hemma i min varma sköna säng. Jag lider med er!

jaja, nu ska jag göra mig i ordning!
Pus och kram
Såhär ser jag ut när jag är nyvaken ^^,


Outfit

Idag har jag på mig;
Mina nya lila jeans från Bikbok
Vitt linne från JC
T-shirt från Footish! :)


Beslutsångest

Jag sitter och kollar runt på lite kläder på näten då jag hittar ett par leggings jag inte kan bestämma mig om dem är snygga eller fula. Haha vad tycker folket? Kom med åsikter.


Trött

wow, jag är verkligen slut i rutan idag! Först var jag på kontoret från klockan 09.00 och satt och pillade med mina recensioner. 14.20 flydde jag och Jens till Stureplan för att fota en personlig stylist för affärsmän. Var faktiskt roligt. Fick prova massa snygga kavajer. Föll för en helt vanlig svart som jag tror jag ska gå tillbaka och köpa :$
hihi
Imorgon ska jag ut och snackar med gubbar och gummor på stan och fråga dem om deras hotellvanor när dem reser utomlands.  Har ingenting direkt att säga om det för jag har inte hunnit tänka än (a)

Nu ska jag äta en stor portion pasta Carbonara sen ska jag smälta maten ocj strax efter det hoppa hopprep. haha Min nya grej!

Puss och kram smisk på stan!


Världens Sötaste Tjej!

Detta är min älskade Nicole för en massa år sen hemma hos Linnea I Gamla Stan! :)

 


Tredje dagen på praktiken

Idag är det tredje dagen på praktiken och jag ska ut och fota med Jens vid 11 snåret. :)

Skola

Fy vad skönt det var att komma tillbaka från skolan. Haha, jag hatar skolan egentligen och det är lite av det värsta jag vet. Men nu var det banne mig skönt att vara där. Alltså ingen praktik idag för att vi har schemalagda lektioner på onsdagar =)
Efter skolan åkte jag och Marija och shoppade i Kista Galleria, jag köpte ett par lila jeans och ett gult hopprep (A) måste börja träna nu på allvar. Så var det Marija som kom den underbara idén att hoppa hopprep. ;D

NU ska jag iaf fortsätta skriva på mina recensioner. :)
puss och kram

Köp mig skor NU!

Sitter och kollar runt på skor på nätet och hittar massor som jag vill ha. Man kanske ska beställa några till nästa lön? ;o Det är så svårt när man inte har en fast lön dock så man vet inte hur mycket man kommer få över.
Men dem är ju hur fina som helst allihopa!



Det första paret har Kanye West designat tillsammans med Nike. Coolt va?
















Utmaning

Vart utmanad av Emmelist
Utmaningen går ut på att jag ska skriva sex saker om mig själv
och sedan välja ut sex personer som ska göra likadant.

Sex saker ni (kanske) inte visste om mig:


- När jag blir förbannat börjar jag gråta.

- Jag är egentligen jätte blond

- Jag är INTE släkt med Tomas Brolin

- Jag är i grund och botter hårdrockare/metal

- Jag min bror och en granne var med och hittade en bortsprungen pojke för några år sen. Pojken hittades i min mammas och pappas säng, vi var med i tidningen.

- Jag har aldrig vart med i ett slagsmål, men jag kan lätt bli arg på fyllan.

Jag utmanar alla läsare!

Såhär såg jag ut när jag var liten

 

Och såhär såg jag ut när jag var typ 14!

Det är jag till vänster och min bästa kompis Erika till höger.



11.30

Detta börjar bli långtråkigt. Jag har suttit och funderat på vad jag ska skriva i 1 timme och 30 min och har inte skrivit en enda bokstav. Hur börjar man, vad ska jag ha med, vad FÅR jag ha med och vad är intressant att läsa i en recension? Grr
Men snart får jag gå och käka, tror jag åker in till stan och hälsar på Casper samtidigt.
ROA MIG NÅGON?!


Saknar Bebis



Andra dagen på praktiken

Nu sitter jag i älvsjö på min praktik och tar det lugnt. Jag kom för ca 10 minuter sedan, så jag har inte direkt hunnit börja göra något.
Tänkte börja skriva på min recension, men jag vet fortfarande inte hur eller vad jag ska skriva. Det jag vet är att jag tycker att ena plattan var hur dålig som helst för attt den var opersonlig och lät precis som alla andra. Men hur får man ut det på 5000 tecken? help :(

Idag ska jag och Jens kanske luncha med Casper, om han orkar ta sig hit. Casper den latmasken. hehe

nu ska jag börja arbeta.
Pussochkram


Första Dagen på praktiken..

..var ganska lugn. Satt halva dagen bredvid Min vän och handledare Jens och tittade på när han redigerade bilder och formgav sidor i tidningen dem jobbar för. Var rätt roande faktiskt.
Efter lunch drog jag ut med deras kamera och fotade lite. Hade ingen insperation what so ever så några vidare bra bilder vart det tyvärr inte. När jag kom tillbaka till kontoret satte jag mig och redigerade en bild som jag tog på en hund som en kvinna var ute och gick med. Det var mest på skämt dock, hunden fick en ring i näsan och människoögon. I brist på annat ;o

Sen fick jag i uppdrag av dem som arbetade på företaget. Jag ska lyssna igenom två skivor och skriva recensioner om dem. MEN HUR FAN SKRIVER MAN EN BRA RECENSION?
Jag frågade om jag bara skulle skriva det jag tyckte var bra med artisten samt albumet, eller om jag skulle skriva exakt vad jag tyckte. Alltså, tyckte jag det var skit skulle jag skriva att det var skit. Men hur? Någon som kan ge mig lite tips? ;o


Puss och kram


Formgivarna

Godmorgon allihopa!
inatt har jag sovit sjukt dåligt.. igen. Legat och dragit mig hela natten nästan och idag är första dagen på praktiken. Typiskt att man inte får vara utvilad då. -__-
Jag ska iaf till ett företag som heter formgivarna där min vän Jens jobbar, så det ska bli intressant att se hur dem jobbar även fast jag är sjukt trött idag. hehe

Jag börjar klockan 09.00 och slutar vid 16.00 vilket är en lång dag enligt mig. Har inte haft så sena dagar på ett år ungefär. Efter pratktiken kommer Casper hem till mig, och jag som längtat så mycket! En vecka känns verkligen längre än vad det egentligen är. Vi ska nog bara mysa och kolla på film. :)

Nu ska jag gå och dricka kaffe och äta frukost!

puss


Bilder från kryssningen

Det var en otroligt lyckad kryssning. Den varade i två dygn pga att vi fastnade i isen mitt på havet. :)
Här kommer bilder.
















Lugg

Luggad ^^,


tiden är inne

Nu drar jag hem till erika och sover där, sen bär det av på kryssning!
puss och kram

Saldotak

Nu för någon timme sedan ringde jag comviq kundtjänst för att fråga vad det var med mitt abonemang som knasade. Det var ju självklart det där dumma saldotaket som hindrade mig från att skicka sms. Jag tycker det där är lite skumt dock när man betalar 70 kr i månaden för att få smsa GRATIS till alla abonemang så kan man inte göra det när man överstigit saldotaket. Varför ska de spärra sms funktionen om jag endå skickar gratis till alla? :S skumt det där, så jag fick höja så det spärras vid 300 istället. Irriterande.

Jag har också sen senaste inlägget varit fram och tillbaka på banken och tagit ut pengar samt spärra bankomatkoretet med tanke på att jag glömde det på bardisken på orange i fredags. Som tur var ringde jag till orange natten till lördag och frågade om dem hade hittat kortet och det hade dem så det var ingen som hann komma åt mina pengar (:

Nu ska jag dunka Lars Winnerbäck och städa mitt skitiga rum! ;D


Kan inte ringa.

Vafan, nu kan jag inte ringa från min mobil telefon, eller smsa. Det står att det är spärrat /:
Förvisso har jag satt ett saldotak på 200 kr men jag trodde det vara var att man fick en varning och att man ska kunna ringa och smsa iaf.
Jag tecknade ju bland annat smspaketet då det ska vara gratis att smsa till alla abonenter så den kan dem ju inte spärra. Men det gick och messa hur ringa hela dagen igår, och inatt varför skulle det helt plötsligt inte funka nu? /:
Någon som vet? :$

Well, gomorgon på er iaf. jag har väll sovis sådär. Låg och läste till klockan halv 4 (A) haha men gick upp nu vid 12 så har inte sovit sååå länge endå.
Dagens planer är att dra till banken och ta ut pengar, sen ta reda på vad som knasar med telefonen och sist men inte minst börja tvätta inför kryssningen! :) Yey, jag längtar så mycket! Imorgon 19.30 bär det av med Erika och gänget!.wiohooow.. :D


Nanna Kudden

Nej, kära vänner!
Nu är tiden inne för mig att gå och lägga mig och läsa. Förhoppningsvis kanske man kan få sova lite inatt också istället för att bara ligga och vrida och vända på sig. -__-
Det blir väll sådär när man sovit med pojkvännen i flera nätter och sen helt plötsligt ska sova själv..ovant liksom!
Saknar honom så mycket. *buhuh*

Aja, godnatt!

Puss och kram

Utekvällen i Uppsala

Som jag skrev ett inlägg för några dagar sen, så firade jag pojkvännens födelsedag med flera av hans vänner. Det var hur kul som helst, vi började med att dricka några öl hos hans kompis Klas. Sen någon timme senare drog vi ut på Orange och dansade och lyssnade på hyfsat dålig musik. Träffade jätte många som jag inte träffat på hur länge som helst vilket var jätte roligt.
Hur som helst, så hade jag tagit massa bilder under kvällens gång.


 

 


Foto

Det var verkligen länge sen jag fotade på allvar, mer än att gå ut på trädgården och fota blommor eller snö eller liknande. Jag menar modellfoto i studion i skolan, eller modellfoto uthomhus i naturen. Jag har så mycket Idéer men dem blir liksom aldrig av vilket irriterar mig. Jag hittar aldrig någon som är intresserad.

Här är en bild på mig som Sanna tog på mig i somras, det var verkligen smärtsamt då hon tvinga ner mig i vattnet och ligga helt stilla så hon kunde få sina bilder. Det var sent på sommaren så vattnet var ju inte direkt jätte jätte varmt utan raka motsatsen. brr, men vad gör man inte för konsten right? :)

 


Lugg

Vad sägs om att skaffa lugg igen?


Sneakers

Nej ni!
NU vill jag att detta fruktansvärda snöoväder ska försvinna. Jag vill ju kunna anända min älskade skor utan att dem ska bli förstörda av all slask. *suck*
Köpte två par strax efter jul och jag älskar dem, men det är hemsk att bara låta dem stå i skohyllan utan att få använda dem. :'(



Fast nu till nästa lön funderar jag på att köpa massa nya skor. Eller massa och massa, minst ett par i alla fall så massor kommer det inte bli.
Här är två av mina favoriter

Älskar dem här, ge mig dem!




Twilight

Sitter nu i sängen efter en lång dags läsande och tar en paus. Fick tre av dem fyra Twilightböckerna när jag fyllde år, och jag fastnade på en gång. Läste ut den första boken för några dagar sedan, och nu har jag kommit ungefär halvvägs på den andra. Det ända som stör mig är att den inte är speciellt händelserik. Det är samma visa kapitel efter kapitel. Iaf nu i andra boken då hon blivit lämnad av Edward och hon är så ledsen.. såklart men efter att ha läst tusen gånger om hur "hålet i hennes hjärta" gör så fruktansvärt ont börjar det bli lite tråkigt. Kom igen, men vill ha lite action.
Första boken var inte heller speciellt hädelserik, men man blev så tagen pga Edward, hans personlighet och hur författaren beskriver känslorna och kärleken mellan dem två. Jag blev iaf varm i kroppen av att läsa det och man fick aldrig nog.  Såklart tycker jag inte än att andra boken är dålig, det återstår att se när jag läst klart den.. Då Ska jag även se filmen.




RSS 2.0