Caspers Bday

Igår kom jag till uppsala för att fira min mans födelsedag. Herren fyller 23 år och idag sprang jag runt på stan och letade present. Fyfan va svårt det är om man vill komma på något eget, så jag gav upp och köpte en tröja till honom som jag visste att han ville ha.. Synd bara att den kostaste 900 kr. -__-  Så det blir till att leva budget den här månaden också. *suck*
   Men så länge han är glad så är jag glad.
Ikväll ska vi ut och fira på riktigt vet dock inte hur eller med vilka, men förhoppningsvis krogen. Jag vill ha lite action ;D

Nu ska jag hoppa in i duschen.
Puss å kram

11.27

Jag och Verunka sitter på Multimedia och pillrar med layouts till våra hemsidor. Jäkligt knepigt det där, speciellt när man inte direkt har någon plan eller en bild i huvudet.
jag ville ha en ganska liten layout med massa färger. Hemsidan kommer bli som en slags portfolio där man ska kunna hitta mitt cv, bilder och annat intressant.

Så här ser den ut än så länge.
Kanske inte super snyggt, men det är iallafall något. Den kommer ju vara störra än så här, detta är bara en sneakpeak! (;

 

Efter skolan ska jag hem till min favo familj i sätra och mysa med bebisar och bästa vänner.  Jag och nicole kommer säkert sitta och spela ett tvspel vi hållt på med rätt länge. haha Super kul när man kan spela något strategispel tillsammans. Luve it!

nu ska jag jobba vidare.
Over N' Out


08.00

Godmorgon. Idag ska det verkligen bli spännande och se om jag kommer kunna ta mig till skola eller inte. På sl.se har dem skrivit att man helst ska undvika att åka när det är rusningstrafik. Men då kommer jag komma jätte sent till skolan... Kommer jag nog göra vilket som iofs.
Jag har aldrig vart med något liknande förut faktiskt när det gäller förseningar och inställda tåg. Tycker det är konstigt att man inte förberett sig mer inför en kommande vinter. Kanske inte så lätt förvisso att förutspå hur kallt och hur mycket snö det kommer bli, men man får väll räkna med det värsta så slipper sånt här hända.

NU ska jag börja sminka mig och välja kläder.
Puss och kram!

22.40

Go'kväll!
Här sitter jag i mitt rum, med datorn i knät och kollar på gamla Stockholm Live avsnitt från några år tillbaka. Mycket roande må jag säga om man uppskattar stand up komedi. Vissa av dessa komiker har dock blivit så tjatiga och kommer inte med något nytt längre.. Ta tex. Magnus Betnér. Han var ju hur rolig som helst när han var "ny", och iallafall jag tyckte mycket om hans stil, att han var så ärlig och lite bitter på något sätt. Nu efter 5 år(?) har det blivit så otroligt tjatigt. Det är inte lika roligt längre att höra på hur alla suger och att alla är värdelösa. Ett citat jag hört från honom som jag iofs diggar än i dag är det då han sa " Jag är sån som tycker att alla man träffar är en idiot". Jag måste faktiskt hålla med honom om den punkten... Första gången han sa det.  17 gånger senare börjar det bli lite lame faktiskt. grr.

Men men, imorgon får vi se hurvida jag kommer till skolan. Trafiken är ju som sagt som den är och man kan ju inte riktigt veta om man ens kommer på en tunnelbana. Vad har jag förstått nu så ska det gå ersättningsbussar ifrån där jag bor in till gullmarsplan och sen därifrån tunnelbana in till stan. Men vem fan orkar trängas på en buss med 500 st stressade tanter och gubbar som luktar mogon-andedräkt. Inte jag iallafall. Jag känner att jag helst skippar den biten och stannar hemma.

Jaja, snart är det natti natti för mig så ska börja göra mig ordning.
puss och kram


Sony Ericsson Aina!

Som jag skrev i tidigare inlägg fyllde jag år för en vecka sen och fick 2000 kr i födelsedagspresent så jag skulle kunna köpa en ny telefon. Det vart en Sony Ericsson Aino, eller Aina som jag kallar den. Hade lite problem med den i början för att få internet inställningarna att funka. Men efter mycket om och men så fick jag igång det och nu funkade den hur bra som helst.
Jag gillar verkligen min nya telefon. Hoppas den håller länge och att det inte blir massa knas i framtiden -__-
Helgen har vart hyfsat ok. I fredags åkte jag till uppsala. Tog ungefär tre timmar att komma fram pga den där jävla kommunala trafiken som inte funkar som den ska. *Suck*
Väl framme i Uppsala gled vi förbi hos Jens, kollade på massa bilder, snacka skit och drack lite öl. Var mycket trevligt. Efter det åkte vi hem till Amara och Christoffer där vi fortsatte att dricka lite öl, snacka skit.
I lördags skulle jag försöka ta mig hem i snökaoset från Uppsala till globen där jag skulle jobba på Rammstein. Likadant som dagen innan tog det mig otroligt låg tid att ta mig fram. Tur att jag hade tagit fel på tiden och började inte jobba förens 17.30 istället för 16.30 så jag var ute i god tid: Även fast trafiken var som den var så hann jag i tid. Helt otroligt.
Rammstein var helt sjukt bra. Ångrar jätte mycket att jag inte hann köpa en biljett så jag kunde vart nere på parkett och rockat röv med alla andra. Men jag ska inte gnälla. Fick se större delen av spelningen och det jag såg var amazing.
Efter Rammsten och efter att jag slutat jobba åkte jag till Gamla Stan för att festa med min klass på en helt vanlig klassfest... som inte vart en helt vanlig klassfest. Det var snarare en hångelfest. Jag tänker inte gå in på vidare detaljer. Haha.

Idag hoppar jag på att Molle och Danne kommer förbi och kollar på missarna, och sen ska jag kolla på Familjen Annorlunda och bara ta det lugnt.

Puss och kram


Birthday Kid!

Den bittra damen Is in da hoouse. Jag har vart på så skumt humör dem senaste dagarna. Har nästan bara velat sitta för mig själv i mitt rum och läsa, kolla på film eller sova. Under dessa dagar sen jag skrev sist har jag hunnit fylla år bland annat. tjoho. Fick 2000 kr av mamma och pappa till en ny mobiltelefon. Vart en sony ericsson Aino med abonemang och hela skiten. Har endast haft kontant kost och behövt tanka på med 200 kr i månaden och det har väll funkat bra. Men nu börjar allvaret med telefonräkninger och verkligen verkligen hålla koll på hur mycket man ringer. Grr, jag är lite rädd faktiskt må jag påstå. :$
Sen fick jag tre av 4 (?) twilight böcker, ett linne och en blus och sen lite smycken. Jag känner mig rätt nöjd faktiskt. Hade inte önskat mig något så jag kan ju inte direkt klaga :)

Annars har jag vart mycket hos Nicole och Manne och spelat tv-spel, lekt med deras underbara son och käkat mat. Det har vart superduper mysigt och jag är överlycklig att jag och Nicole funnit varandra igen. <3

Sist men inte minst har jag vart ute och fikat med Jonas och Bella igår, det var hur trevligt som helst. Vi var på ett ställe på söder, precis vid södra station, uppgången mot medborgarplatsen. Vi satt där i två timmar kanske och snacka skit och drack kaffe.
Idag fyller min mamma år, och därför har jag slängt mig ner på stan för att köpa födelsedags present till henne. Vart ett ljusfat i sten, eller nåt liknande. Hon vart iaf superglad... Mammor alltså..


Pics.


Godkväller

Kom nyss hem från en hel dag hemma hos Nicole och Manne. Mycket trevligt hade vi. Vi myste med med Milo, kollade på halva 8 mile och slö glodde på tv.
Har tagit massa bilder på lill plutten som jag ska lägga upp när jag får tid :)
puss&kram

G-mornin'

har sovit sådär halv bra inatt. Det är det enda jag gör nu för tiden vilket är väldigt irriterande. har inte sovit en hel natt utan att vakna på hur länge som helst.. Drömmer bara mardrömmar och vaknar upp och mår dåligt, eller till och med gråter. Det är ju någonting som påverkar iprincip allt jag gör. Man går och är trött hela tiden.

Idag var planen iallafall att träffa Nicole och Milo för att åka in till gamla skolan och hälsa på. Nicole ringde mig för typ 10 min men jag missade och nu svarar hon inte så jag vet inte riktigt hur det blir. Jag ska börja sminka mig och göra mig klar så man slipper någon stress senare.

Glow sticks

haha, hittade massa leksaker från japan jag inte packat upp sen jag fick dem av Denniz för ett år sen.
Var typ fem paket glow sticks i olika färger. Han tyckte att jag som "rejvar" så mycket skulle äga dansgolvet med lysande pinnar.
Detta är tre av pinnarna i röd, gul och grön som jag satte ihop till en ring. Perfekt party halsband... not. ;)



Sen fick jag en prydnads leksak. Den där kallas för något speciellt och jag vet inte riktigt vad och jag vet inte hur jag skall förklara den.
En bild säger mer än 1000 ord.
|
|
v



Sen en liten nyckelring som ska föreställe en svamp från supermario. Dem där man tar för att bli stor. Super gullig är den så jag vill inte använda den. Han hänger fint på min sänglampa. <3



Dålig uppdatering

Så jag har inte uppdaterat bra alls dem senaste månaderna. Haha vet inte riktigt vad det berott på. Har inte haft någon direkt lust att dela med mig för någon vad jag har haft för mig. Jag kan inte direkt påstå att jag har gjort något speciellt men ibland har man inte direkt lust att uppdatera varje dag.

Men iaf.. Idag har jag vart en stund i skolan. Hade bara en kort lektion på 50 min så det var ingen lång visit. Efter det åkte jag och Veronica till Gamla Stan för att käka lunch med min pojkvän. Mitt under lunchen säger Veronica " fan, jag skulle vilja pierca tungan bara för att jävlas med mamma!" Jag vart skit peppad och övertalade henne att göra det på en gång så efter lunchen gick vi över till A.N.T. När vi kom dit fick vi vänta ett tag för att piercaren inte kommit än men när han väl kommit gick det rätt fort tills allt var klart. Jag passade på att ta om mitt hål i tungan med tanke på att jag tappade min stav runt julafton.
Efter det åkte vi till Sneakers n' stuff i skanstull för att byta en jacka jag köpte där. Den hade gått sönder vid blixtlåset så jag kunde inte stänga jackan. Så Jag bytte den till samma modell fast en storlek mindre och en annan färg. Känner mig mer nöjd nu än vad jag var innan. Mer än så har väll inte hänt under min dag.

Jackan jag köpte. Den ser ju inte super snygg ut på en skyltdocka kanske, men sitter såklart annorluna på!

 


Tristess

Godmorgon godmorgon. Eller godkväll kanske man säger. Ligger i soffan och kollar på kniven mot strupen. Det är rätt kul, men det är mycket wannabe Gordon ramsey. Godnatt.

RSS 2.0