Drömmar

Gud vad trött jag är känner jag. Jag skippade första lektionen för att jag helt enkelt inte kunde öppna ögonen och för att jag hade sjukt ont i huvudet. Sen drömde jag dem sjukaste drömmarna någonsin. Drömde att morsan trodde att hon var ensam hemma och att hon hade sex med en transa inne på toaletten hemma hos oss, och när jag tag på dem börjar jag skrika diverse fula saker till dem. Och jag minns att jag tänkte i drömmen att jag måste vara vaken, så nöp jag mig själv i armen och det kändes. hur sjulk är inte det när man vet i drömmen att man är med i en dröm. :p
Jag har en tendens att alltid drömma dem mest absurda drömma, som tex att min bror är kär i mig, att mina kompisar tappar sina hakor (bokstavligt) och att jag springer runt på stan utan kläder. Ibland blir jag lite rädd för mig själv när jag drömmer vissa drömmar för det är så obehagligt.

Måste också säga innan jag flyr till skolan att jag tycker om den här mannen!


Hemma hos nicole

 

Har precis vart barnvakt till Milo!


Bajen - GIF

SHALALALA OEEEEEEEY HAMMARBY!
2-1 till bajen, skön jävla seger. Tack till Filip Bergman och min personliga favorit Linus Hallenius som för övrigt vart matchhjälte. Puss på dig för fan.
Matchen var lugn tills dem sista minutrarna då det vart bråk mellan spelarna och även lite kass stämning på läktaren, men för övrigt tycker jag att det var en bra match och det var härligt att vi fick vinna mot GIF första gången på söderstadion den här säsongen. Tjoho!
Kul att så många som 6000 pers deltog i bajentåget från medis till söderstadion och att ca 11000 kom på matchen, alltid kul med fullsatt :D
För min del var det jävligt kallt där jag satt i min lilla stol och min blåa filt och med packade och skrikande ungdommar, men jag klarade mig och är nu hemma säkert.
Nu ska jag krypa ner i min värma säng och försöka somna till en bra film!

Ha det bra vänner så hörs vi igen!


PINK

Idag kör vi på Rosa för hela slanten!
Nu ska jag på match på söderstadion.. Ciao!


Men Sluta

Seriöst, är det bara jag som irriterar mig på kommentarer som " hej vilken fin blogg. ska vi bli vänner på blogglovin" eller liknande? Dem flesta som kommenterar min blogg är bara sånna som vill att jag ska kolla in deras. Jag kunde inte bry mig mindre om era ointressanta bloggar som handlar om era fula kläder ni köpt på BIKBOK, hur mycket godis ni äter eller hur sönderblonderat hår ni har. SERIÖST, dem flesta tjejer som ligger på toplistan kommer inte med något intressant what so ever. Jag kanske inte är så jävla intressant heller, men inte bryr jag mig för det. Dem som ska ligga på toplistan enligt mig ska hålla sig till en speciell genre, kanske ha starka åsikter eller annat som man finner är intressant. Inte bara " Hey, idag har jag köpt 10000 kilo godis, och nu ska jag kolla på shutter Island" medans det finns dem som verkligen verkligen har något att komma med. Vissa av tjejerna som ligger högt upp har ju ioförsig något intressant att läsa i deras bloggar som tex deras graviditet, dem som kämpar mot ångest, missbrukande föräldrar, eller dem som är super mode intresserad som designar sina kläder och är kreativa.
En fotoblogg tex ska vara en FOTOblogg. Inte en bild någon gång ibland som är på en ful blomma eller ett blad med lite vattendroppar på som dessutom är oskarpa.
Nu tror säkert alla att jag bara är avundsjuk eller dittan och dattan men nej det är jag inte. Jag bryr mig inte om ingen läser min blogg, eller om ingen kommenterar. Jag skriver och lägger ut bilder för mina vänner och mig själv först och främst för att dem ska hänga med i mitt liv litegrann.
Jag blir såklart super glad om andra kommenterar och så, men snälla SKRIV NÅGOT VETTIGT OM DET JAG SKRIVIT I MIN BLOGG. Nästa person som skriver " fin header, jag har en tävling på min blogg" eller liknande, kommer jag spy GALLA över.



Argt jävla inlägg

Fan, sitter på perrongen från uppsala till upplands väsby och är arg. Skulle nämligen tagit ett tåg som skulle gå 08.43 från uppsala, men dem är ju så jävla dumma och skyltar fel så jag ser precis tåget åka iväg. Så nu ska jag sitta här i dom evighet och det är inte direkt varmt. Solen skiner men det är isigt i luften. Det stog att tåget skulle gå från spår 7, men när jag kommer till spår 7 ser jag över spåret att mitt tåg står där. Jag kan ju inte direkt rusha över spåret med 17 väskor och sånt. Det skulle sett ut det när jag ska klättra upp för perrongkanten.

Svartvitt

Nu kör vi alla bilder igen, fast svartvita! Säg vad ni tycker.
















Anna Anka söker Assistent

Näe fan. Dokumentären om Flickan som hade fyra ben och Fyra armar var inte dte bästa jag sett alltså. Jag hade hade velat veta hur hon levt med hennes förhinder och se hur hennes kropp var uppbygd. Men istället handlade det för det mesta om hur dem skulle driva ut massa onda demoner som förhindrade flickan för att bli bättre och bla bla bla..  Så nu ska jag istället kolla på tredje avsnittet av Anna Anka söker Assistent. Är det fler som tittar på det, och vad tycker ni? (:
Jag roas av att titta på det just för att Anna Anka är en sådan jävla bitch och verkligen ser sig stå över alla människor bara för att hon har en tight kropp och mycket pengar. Finns SÅ många andra människor än hon som har snyggare kropp och är med inteligenta än hon. Hon har enligt mig glidit in i kändiskskapet på en räkmacka. Utan Paul Anka hade hon inte vart ett skit.

haha, angående dokumentärer föresten så finns det en väldigt bra film som heter "world's most dangerous Drug" som handlar om folk som missbrukar Meth.(För intresserade, finns hela filmen utlagd på youtube)

Dem som sett den, påminner inte denna bild på Anna Anka lite en bild från en före och efter bild som visas i den filmen? :D

Det är bara efterbilden som saknas, men det ska väll enkelt gå att fixa fram med lite photoshop ^^

Här är ett exempel från dokumentären World's Most Dangerous Drug


Flickan med Fyra armar och fyra ben

Hur många är det som ska se dokumentären på 4an om en flicka i Indien som föddes med fyra armar och fyra ben? Är det bara jag kanske som tycker sånt är intressant att titta på?. Jag är lite nörd när det kommer till dokumentärer. Det kan verkligen vara sjukt intressant. Tycker speciellt om att titta på sånt som handlar som legender inom musiken sem Tex. Beatles, Elvis, Marc Bolan mfl.
Mer Dokumentärer åt folket!

En bild på min misse jag tog för några månader sen!


Bilder


Trött i mössan

Det känns inte som jag gjort något vettigt den här helgen för 5 öre. Har haft det mysigt med killen i uppsala men det enda vi gjort är att kolla på tv, spela tvspel eller sitta vid datorn.. Känns inte så speciellt givande alls faktiskt. Det har vart lite halvdassigt väder i helgen, men det har endå vart varmt så varför inte gå ut. Men jag vet liksom inte vad jag ska göra själv utomhus. Casper vill inte gå ut, och jag vill inte sitta inne så då får jag gå ut själv. Men VAD ska jag göra. Sätta mig i en lekpark som ett mobbat barn eller gå på en promenad och gå vilse. Även fast jag spenderat mycket tid i uppsala så är jag inte så bra på området.

Well, snart kommer fler bilder från fotograferingen med Fanny, har redigerat ett par till.
Det vore kul att gå lite kommentarer ang. mina bilder så jag vet vad jag kan göra bättre och vad jag redan gjort bra. Man vill ju utväcklas och inte bara stå stilla på samma plats.

Imorgon börjar skolan igen efter 5 veckors praktik. Jag står fortfarande och väger mellan att gå kvar i skolan eller hoppa av. Jag har verkligen ingen lust att hoppa av skolan, jag vill vara duktig och sköta mig men just nu går det inte. Jag ligger efter i samtliga ämnen vilket gör att jag får ångest och stoppar huvudet i sanden och går inte alls dit. vilket då gör att jag blir skyldig CSN pengar för studiebidrag dem inte tycker jag ska få och hur ska jag betala dem pengarna med min lön? Det funkar inte.  Imorgon ska vi ha möte med kuratorn där vi ska försöka komma fram till något vettigt.


Dålig uppdatering

nu har jag vart dålig igen, men har haft mycket för mig med fotograferingar, födelsedagskalas och så vidare så jag har inte direkt haft så mycket tid.
Nu ska jag sätta mig och redigera resten av bilderna från  min photoshoot med Fanny!


Smakprov

Här är ett litet smakprov på hur bilderna vart med Fanny! :)


Gravid med Sexlingar

OMG, kolla vilken jävla mage hon har.  Det ser lite ut som att magen kommer ramla av så stor är den. Kvinnan ska vara gravid med sex stycken små bebisar. Det är helt sjukt det där, det är ju som en katt som föder kattungar. :p

Tog bilden från google


Tårar

Herregud vilken liten fjant jag känner mig. Meningen var ju att jag skulle kolla på The Devil's Arithmetic, men det slutade med att jag satt och böla till I Taket Lyser Stjärnorna. Jag sätter mig verkligen in i deras positioner och försöker känna hur det skulle kännas att förlora en förälder.
Mina föräldrar är mitt liv hur många gånger jag än säger dumma saker om dem bakom deras ryggar. Dem är ju dem personerna på jorden som alltid kommer finnas där, hur korkad jag än kan vara. Sen att dem inte finns där en dag, det skulle kännas helt overkligt.
Jag förlorade min mormor när jag var ungefär sex år, och jag vet hur otroligt ledsen jag var. Hon var min bästa vän och vi gjorde allt tillsammans. Sen när hon gick bort var det som om hela världen rasade. Jag var visserligen liten, och minns inte exakt hur det gick till. Jag drömmer fortfarande om henne, att hon kommer tillbaka.
Jag har andra nära vänner som också förlorat sina föräldrar, bland annat en väldigt nära vän sen många år som blev av med sin pappa i cancer. Jag kommer aldrig kunna förstå hennes smärta, men jag kommer alltid finnas för henne varje dag som går. Til death do us part.

Ah, klockan är mycket nu iaf och många tårar fällda.
Dags att krypa ner i sängen och försöka sova.
Har en eventuell photoshoot av en mycket fin Gravid vän! :)
Godnatt!


The Devil's Arithmetic

Apropå filmer som ska utspela sig från förintelsen som jag bloggade om igår, så kom jag och tänka på en annan film jag såg för ganska länge sen med Kirsten Dunst och Brittany Murphy(rip). The Devil's Arithmetic heter den och handlar om Kirsten Dunst karaktär som jag tyvärr inte minns vad hon heter.  Hon är iallafall jude och ska motvilligt med sin familj på någon Judisk högtid. Unde högtiden svimmar hon och vaknar upp hos hennes kusin (Brittany Murphy) 1943 eller liknande som också är judar. Dem blir tagna av gestapo och blir kastade i koncentrationsläger. Filmen handlar helt enkelt om deras tid där och hur dem ska försöka överleva.
Vad jag kan minnas så har jag för mig att den var rätt bra. Det tyckte jag när jag såg den förr iallafall, behöver alltså inte tycka likadant idag.
Funderade nämligen nu på att se den, så jag får avgöra efteråt om den var bra eller om den var dålig.
Det är en ganska okänd film även fast det är två stora skådespelerskor med i den. Dock är den inspelar 1999 så det är innan dem båda blir kända.


Ibland får jag lust att träna, Men då chillar jag i soffan till de går över

haha, istället för min promenix ute i solan gick jag över till grannen Emilia ett tag. Vi satt och snacka skit med hennes mamma, käka godis och bara umgicks. Det var ju faktiskt rätt länge sen.
Vi pratade om allt mellan himmel och jord, som gamla minnen, tvprogram, våra syskon och så vidare.
Sen så tog vi upp det här om roliga grupper på Facebook som inte har någon mening över huvud taget. Emilia tog upp denna som jag har som rubrik " Ibland får jag lust att träna, Men då chillar jag i soffan till de går över". haha jag kan säga att jag skrattade högt när jag hörde den. Att det finns människor som kommer på sånna idiotiska namn på grupper. haha
Eller grupper som "En bakfylla är roligare än Petra Mede". Haha den guppen gick jag med i för några dagarsen när jag spydde galla över TVn när Petra Mede deltog i Så ska det låta. Jag lovar er kära vänner att det var ta mig fan det värsta jag hört. Eller en annan som heter " Vart är du?- centrum.- Okey.. Är aina där?". Den tycker jag är klockren, om man har lite förorts humor!. haha

Nu ska jag måla naglarna svarta och kolla på Solsidan.




SOL

Nu går jag ut i det fina vädret!
Ciao


Och så igen.

Nu har jag gjorde det igen alltså. Jag skulle stannat uppe när jag var pigg i morse istället för att sova " några timmar". Nu har jag precis vaknat och klockan är 15. Jag har missa nästan en hel dag igen och jag är fortfarande lika trött. Skulle kunna sova flera timmar till, men ska upp till skolan imorgon.
Jag vet att ikväll kommer jag sova kanske 04 igen och det kommer säkert blir att jag skippar skolan bara för att jag är så trött. Jag hatar att vända på dygnet, det är det värsta jag vet. Men vad ska man göra när man sover helt värdelöst varje natt?

Aja, av det lilla jag ser ut genom persiennerna så är det klar blå himmel så jag ska nog ta och försöka gå ut än sväng. Vad jag ska göra ute har jag dock ingen aning om.. suck. Fota kanske, det var länge sen!
ja, ja. Vi får helt enkelt se vad jag hittar på när jag gått upp.
Nu ska jag käka något och vakna till!
Puss och kram


Uppe Med Tuppen...

... nej inte riktigt va. Jag har vaknat såpass tidigt även fast min dåliga sömn, bara för att Casper ligger och snozar (stavning?) i ungefär en och en halvtimme med världens mest irriterande väckarringsignal. Därför är jag iprincip pigg i kroppen nu, men dödstrött i huvudet.
Jag har bara en 105 cm säng och därför måste vi sova skavfötters bara för att för det första, det blir sjukt varmt och då är det omöjligt att somna. Och för det andra får man inte plats. Och att antingen ramla ner på golvet eller vara inpressad mot väggen så man inte kan röra sig och det blir bara varmare och varmare är ingen höjdare så väljer att sova skavis. Det funkar bra helt enkelt!

Någon som är ett fan av solsidan? Den där komediserien med Johan Reborg, Felix Herngren och Henrik Dorsin som går på 4an. Jag tycker faktiskt att det är en jätte rolig serie med grymma skådespelare. Den handlar om helt vanliga svensson liv i saltsjöbaden Där Reborg, Herngren och dorsin bor med respektive fruar och varsin familj.
Det är mycket vardagliga problem som uppstår i dem olika familjerna och mycket som många kanske känner igen.
Tycker att alla borde surfa in på tv4.se/play och kolla in ett avsnitt, det är hur kul som helst!

Well, nu ska jag ta och kolla på ett avsnitt iaf och vila mina ögon någon timme till!
Puss och kram

Gosh, nu börjar hundarna yla också. Gud vill inte att jag ska få sova!

(såhär ser jag ut efter en natt med kass sömn)

Godnatt

Nu gott folk ska kah försöka sova!


Die Fälscher

gokväll!
Blivit lite dålig uppdatering idag men jag har faktiskt inte haft någonting speciellt att säga. Ska man driva en blogg känns det så onödigt att uppdatera för uppdaterandets skull för att få läsare, utan man ska uppdatera när man har något att säga. Sen om det är ointressant att läsa det är upp till var och en att avgöra. Jag kunde faktiskt inte bry mig mindre om folk uppfattar min blogg som ointressant för egentligen bloggar jag bara för mig själv och för mina vänner. Sen blir man självklart glad när man hör att folk läser den och tycker den är intressant.

Jag har iallfall inte roat mig med något jätte roligt idag efter att jag uppdaterat sist. Casper kom hit efter jobbet vid 17, sen har vi bara tagit det lugnt. Vart på Mcdonalds och ätit, jag har fått massage vilket var hur mysigt som helst och sen har vi druckit lite vin och kollat på tv.
Bland annat en film på 1an som precis tog slut som hette Die Fälscher. Den handlade om en man i Tyskland under andra världskriget som förfalskade pengar och pass. Filmen börjar med att han åker fast och han åker raka vägen in på koncentrationsläger där han lyckas visa sina kunskaper inom konst. Han blir tagen till ett läger där han och andra konstnärer och grafiker får i uppgift att förfalska pass, Amerikanska dollar sedlar och Engelska pund i sedlar.
Jag kan verkligen rekomendera filmen då den var mycket intressant och ganska hemsk på samma gång. Jag brukar tycka att filmer om förintelsen eller andra världskriget kan vara mycket intressanta. 
Mina favoritfilmer inom den genren är Schindlers List som jag såg för några dagarsen, och The Pianist som är en myyycket bra film. Gråter lika mycket varje gång jag ser dem båda!
Sen är självklart Anne Franks dagbok mycket bra, men den ska man helst läsa boken.
Någon som har några tips kanske på filmer om just detta?




trött

världens hemskaste natt på länge. jag har sovit så fruktansvärt dåligt hela natten. Somnade vid ungefär 23 igår kväll men vaknade lite senare vid 02.30 och kunde verkligen inte somna om. Jag har legat och dragit mig hela hela natten och inte kunnat somna om. Vid 11 fick jag nog och gick upp och duschade, pratade med casper på msn. Sen vid 13 somnade jag och vaknade nu för några minuter sen. Men jag är fortfarande lika trött i huvudet. Blöh. Finns det inte receptfria sömntabletter på apoteket eller är jag helt ute och cyklar?
Sen andra anledningen till att jag inte kunnat sova var för att det har kliat i min näsa konstant hela natten. Det känns liksom som att det är massa massa katthår i näsan som kittlas och då har det kliat och kliat och det går aldrig över. Det kliar nu med och jag får panik över att det aldrig går bort. grr. Nu ska jag försöka att inte klia tillbaka så kanske det går över.
Nu ska jag gå och spela med brorsan och käka en macka. Hörs!
pussoch kram

I am the Walrus

Bono gör en perfekt cover på Beatles I am the Walrus i filmen Across the universe


Nyvaken

Nu har jag precis vaknat eftet en låååång powernap. Kom hem sent igår och har inte sovit så bra så jag tänkte sova någon timme. Istället för någon timme vart det flera timmar. hmm.  Kanske ska sova lite till så kan jag kanske vända på dygnet och vara uppe hela natten med tanke på att skolan börjar imorgon. (inte pepp)

Ja är så less idag, på allt och alla. Förstår inte varför jag lägger ner så mycket tid på andra än på mig själv när jag vet att jag inte kommer få någonting tillbaka. Jag blir lika ledsen varje gång jag kommer till insikt om det. Ingenting blir ALRDIG vad man förväntar sig. Det kan vara en fest man sett fram emot, men som inte alls blir som man förväntat sig, det kan vara ett förhållande med någon, det kan vara en god maträtt man inte ätit på länge så inser man att det inte alls var så gott som man hade hoppats på. Varför kan man aldrig få vara nöjd. varför finns det alltid något eller någon som ska gå tvärt emot en. Suck, jag är less.

Btw, ser Iphone 4g ut såhär när den kommer ut, då blir jag fan imponerad.


Irritation

Jag irriterar mig på folk som inte kan skaffa sig något eget, och istället inkräkta på andras liv och ägodelar!
Inga namn!

Gårdagen

Goddag!
Gårdagen kanske inte var det roligaste jag någonsin vart med om. Vi skulle suttit hemma hos Erika med några kompisar och dricka några öl och ta det lugnt. Vid 23 säger våra kompisar att dem inte ville komma för dem skulle på en annan fest som vi inte fick hänga med på. Det var tydligen för mycket folk och bla bla, och det förstår man att man inte vill ha hem random människor man inte känner när det redan är hur mycket folk som helst.
Så vi sitter alltså vid 12 hemma hos Erika och har ingenting att göra. Vi ringer runt, men det är ingenting som händer, dessutom är vi såpass långt borta att det skulle ta minst en timme för att komma någonvart.
Till slut ringer jag till Petter som egentligen skulle kommit till Erika tidigare och tjatar på honom att han ska tjata på dem som hade den där festen att vi skulle få komma. Efter mycket om och men ger dem med sig och vi får komma på ett villkor. Att vi inte skulle sova över.
Jag och Erika kastar oss i en taxi och kommer till slut till festen. Jo det var väll ett par stycken där men kanske inte världens drag. Vi drack ett par öl, sen tröttna vi och tog oss hem.

Ikväll vet jag inte vad som händer. Jag har inga pengar så jag tror det blir att stanna hemma för min del faktiskt.
Jaja, nu ska jag sova lite!
Gonatt!

Lång bussresa

Nu sitter jag på bussen på väg till hallunda. Resan tar lite mindre än en timme så jag har en lång väg framför mig. Men jag har en ipod full med musik och film så det ordnar sig. Sitter och lyssnar på musiken från filmen across the universe, alltså massa beatles covers. Den filmen är verkligen något jag kan rekommendera. Hur fin som helst är dem. Den får 5 av 5 toasters. Nu är jag fullt laddad med vin, cider och massa fin öl. Mums. Kan knäppt hålla mig från att öppna den första. Hihi, aja vi hörs senare. Puss och kram

Spring som vinden

Nu ska jag fara till farsta centrum och köpa lite öl med mina goda vänner Lajj och Petter. Sen flyr jag direkt hem till Erika.
Har lite brott, så vi hörs senare.
Pyss och kram


Arbetsintervju

Nu sitter jag i bilen på väg hem från intervjun. Känns som det gick helt okej även fast jag inte hade så mycket att säga. Jag har ju egentligen inte så stor arbetserfarenhet. Garderoben i globen och en vecka som telefonförsäljare förra sommaren men inte mer än så. Men det är väll vanligt i den här åldern, när ska man hunnit ha ett fast jobb samtidigt som man gått i skolan?
Vi pratade iaf om företaget menigo och hur det var uppbyggt i olika avdelningar samt vilka som satt vart. Sen på såklart vad dem behövde mig till och vad det handlade om.
Dock har jag lite konkurrens då det ska komma en annan tjej senare idag på intervju. Men jag håller tummarna. :-) Nu ska jag hem och lägga mig ett tag. Har som sagt inte sovit så mycket inatt. :-)
Hörs sen. Puss och kram


Godmorgon

Ja här är man uppe med tuppen efter ca 3 timmars sömn. Känner mig som ett levande exempel av en zombie i huvudet.
Anledningen till att jag är uppe vid denna tidiga timme är att jag faktiskt ska på en arbetsintevju på min fars jobb. Det ska vara ett enkelt dator och sorterings jobb där jag ska slå årdrar och sortera papper. Kanske inte världens roligaste jobb, men det är pengar.
Det som är lite tråkigt med det är att det är ett sommar jobb som sträcker sig över hela mitt sommarlov i princip.  Börjar V.28 och slutar V.35 så jag kommer tyvärr inte kunna göra så mycket i sommar. Allt det som jag planerat kan jag bara säga tack och adjö till.. Om jag får jobbet det vill säga.
Jag ska vara där 08.00, sen lär det där ta en halvtimme kanske sen ska jag springa hem och göra en krashlandning rätt ner i min säng. Jag är så sjukt trött nämligen!

Ang. mitt spets linne jag bloggade om igår, så vart det faktiskt klart. Jag orkade inte uppdatera dock, för jag tyckte det vart för sent och var tvungen att gå och lägga mig när jag skulle upp så tidigt. Jag ska ta bild senare i dag och visa. Vart himmla snyggt under kavajen. Måste dock dra upp banden lite så det inte ser för billigt ut. (:

Nu ska jag åka!
Puss och kram


Schindlers List

Nu ska bitterfittan hanna ta sitt pick och pack och röra sig mot TVn.
Har tänkt mig att jag ska kolla på schindlers List medans jag är kreativ och syr in linnet. Förhoppningsvis kommer jag och tänka på något annat än idioter, mig själv och annat!
Får se resultatet senare.

(fick bli en bild på en glad och härlig människa)


Butter

Nu är jag på bittert humör igen. Börjar bli trött på mina humör svägningar. Ena sekunden är man hurtig, glad och positiv, sen andra sekunden är man ledsen, arg och seg av någon anledning. Jag har ingen aning om varför och det är så himla tråkigt.
Jag är 19 år, och vill vara en pigg och glad tjej som tar tag i saker. Klarar av att gå i skolan, och fixa uppgifter osv men jag gör inte det. För mig är det inte att "bara" göra saker som så många säger.  Det finns någonting i mitt lilla huvud som gör så att jag alltid kommer på en anledning till att inte gå till skolan, att inte gå och träna, att inte göra läxor osv osv osv. Folk säger till mig att jag är för lat, och det är därför jag inte går och jag blir varje gång lika ledsen av att höra det.
Mitt liv måste få en struktur, och inte gå upp 8 på morgonen vissa dagar och andra dagar gå upp 12. Det funkar inte. det ska vara antingen eller. Jag skulle vilja vara en person som kom upp tidigt på morgonen (kanske inte 8), äta en mysig frukost och sen ut och träna eller något. Sen ta tag i saker som man måste göra. Men det blir aldrig så för mig. ALDRIG, och det är så fruktansvärt frustrerande. Känns som jag måste ha någon personlig assistent som säger till mig exakt vad jags ka göra vid exakt dem tidpunkterna och sen verkligen får mig att göra det.
Blir Galen, livet är inte det man förväntat sig för 5 öre. Suck.


Bild från igår.


Spets

Wow, fick ett jätte sött spets linne av mamma som hon inte använde. Det är jätte gammalt  och är ett precis sånt linne jag vill ha.
Dock är det lite stort så jag måste sy in det i sidorna, sen ska jag ha det bara under kavajen. Hur snyggt som helst kommer det blir.
Puss och kram.

Virus På MSN

Jag har fått nå skumt virus till mitt msn.
Det är skumma hotmailadresser som lägger till mig varje gång jag loggar in eller samtidigt som jag är inloggad. Ibland kan det komma upp till 10 st olika adresser som lägger till mig på en gång, och jag tror inte att det är någon människa som stalkar mig utan jag tror jag drabbats av något slags virus. Är det någon som vet något om detta så är ni valkomna att säga vad jag skall göra. PLZ, är trött på det här nu.


Gmorgon!

Eller godmorgon, goddag! har vart vaken i två timmar ungefär. Det blev ingen klippning imorse tyvärr för vi försov oss. Vi skulle gått upp 9.30 men när jag vaknade var klockan 11.07 och bussen hem skulle gå 12.01. Då var det bara att gå upp och göra sig i ordning och nu sitter jag här framför nya tvn! LIKE. hihi
Vad jag ska göra idag har jag ingen aning om. Känner för att göra något kreativt men jag vet inte vad.
Har absolut inga pengar heller så det göra saken ännu svårare. Jag vill sy ett par leggings hade jag tänkt, men utan varken tyger eller trådar så blir det lite knepigt. -__-

Aja, nu ska jag tvätta kläder. Ciao.

NattUppdate

Hello Sportsfans.
Sitter fortfarande hemma hos Erika, dock är hon inte så närvarande för tillfället. Hon har nämligen somnat i soffan fram för Instängd på DVD. Så jag sitter här ensam i en kolsvart lägenhet och kollar på skräckis.. bah.. läskigt.
Hände en kul grej för ett litet tag sen.. Erika snackade i sömnen. haha. Jag ligger iprincip på henne och har en kudde på hennes höft där jag har mitt huvud, och så hör jag hur en sovande erika säger " Vad fult hennes hår var" men några sekunder senare vaknar hon upp och säger " oj, jag tror jag drömde". Det var så gulligt. Hon hade drömt att en av tjejerna i filmen hade ett stort burrigt hår som stod åt alla håll och kanter och att hon hade några konstiga slingor i det. Erika är nämligen frisör efter tre år på gymnasiet och sötnosen har redanarbetsskador. haha!

Imorgonbitti kanske jag ska bli klippt av henne föresten. Men jag vet inte riktigt hur jag vill ha det. Egentligen vill jag har jätte jätte långt spikrakt hår, men jag är så trött på att ha det som det är nu så jag vill ha någon slags förändring. Lugg är självklart fint, men det är så jobbigt att pilla med hela tiden. /: jag vill ha en rätt enkel frisyr som man slipper hålla på att fixa med. Man ska kunna gå upp på morgonen och se bra ut i håret utan att behövt göra nåt.
Den här frisyren på Lauren Conrad tycker jag är fin, men jag vet inte om jag kommer passa i den. Kanske kommer det bli för kort på mig och jag är rädd att jag kommer se yngre ut .
 



Sen får man tänka på hur den kommer se ut i svart också med tanke på att jag är svarthårig. 
Ska höra med Den sovande frisören imorgonbitti.
Nu ska jag bära damen och mig själv till sängs.
OVER N OUT

 


Hos Erika

Nu är jag hos Erika i Hallunda och kollar på Twilight New Moon. Det var faktisk t jag som röstade för att se den även fast Erika såg den igår (a) men det var det eller south park så hon gav med sig.
Jag är ínget stort av South Park i vanliga fall men detta avsnitt var faktiskt väldigt roande.  Al Gore uppmanar folk att akta sig från ManBearPig. Haha "I'm talkíng of course about manbearpig. It's Serial"  gaha, man måste se det för att förstå det roliga i det. Därför tog jag fram ett youtube klipp från när dem hypar " It's Serial" haha sjukt kul, måste ses. :D


Erika

Nu ska jag åka hem till Erika i Hallunda och mysa hela kvällen framför tvn! kanske får hår och naglar gjort också, vem vet (;
Hörs lite senare.
Puss och kram




Salem Al Fakir

Måste säga att lite frälst har jag allt blivit av karln. Har vetat vem han vart hur länge som helst men inte riktigt snappat upp hans musik. Det var inte förens Salem Al Fakrs medverkan i melodifestivalen som jag blev mer intresserad av  honom och har lyssna igenom hans musik på spotify.  Jag vart positivt överaskad när jag hör att iprincip allt är bra. Hela Astronaut albumet är ju bara som en lång jävla orgasm.
This Is Who I Am är bra men tycker inte om allt  på det albumet. This is who I am, Dream Girl och Good Song är mina favoriter på den skivan.  Gillar pianot så mycket i Dream Girl, och det påminner mig om någon gammal låt från 70talet men jag kan inte riktigt sätta fingret på vilken det är. -__-
Ignore This är ett bra album men som skiljer mycket från dem andra. Skulle vilja säga att det är lite mer åt electro hållet. Don't wanna talk about it är en av dem låtarna som verkligen skiljer sig från resten. Favoriterna på det albumet är 4 O'clock, Keep on Walking (melodifestivalsbidraget), Brooklyn Sun och Split my Personality.


Här är Salem Al Fakir & Marit Bergman med 52 Weeks
Enjoy


Skor

Hittade ett par sjukt Snygga skor som jag vill ha.
Jag som egentligen inte går i klackar, men dessa var ju sjukt snygga. Gillar den höga klacken och platån! 
Fast för mig är inte 600 kr bara att dra fram ur plånkan utan det måste planeras hur gärna jag än vill ha dem. Hoppas på en bra lön så jag kan köpa dem. Är dem inte fina? :)

 

Vad händer ikväll då?

Klockan är förvisso halv 2 på natten så jag tror inte det är så många som är vakna, men någon stackars själ möjligtvis?

Har för övrigt köpt en TV idag. Eller ja, Mamma och pappa hör köpt en 32" till mig som jag nu kollar Offside på. Har aldrig sett den, vet någon om den är bra? Märker jag iofs kanske.

Sen har jag spelat Battlefield: Bad Company 2 men blev sjukt förbannad för min connection dör konstans. *Suck* Det slutar med att att jag slår kontrollen i fotöljen och stänger av speler. Och nu sitter jag här.

Gokväll!


Sjukling

Nej, nu har jag gått och blivit sjuk.. Typiskt också så här till lovet och allt. Är det bara stockholm som har lov denna vecka eller har alla det? :)
Well, jag har lite panik över min ekonomi den här månaden. Fick en Skyhög telefon räkning på 800 kr och en jättekass lön på endast 1000 och sen studiebidraget. MEN studiebidraget är nu tyvärr slut för jag fyndade en jätte fin Kavaj på H&M som jag var tvungen att ha. Den rockade jag på BirgerJarl i Uppsala i torsdags och stormtrivdes. Jag har aldrig haft en kavaj så det var kul att skaffa något nytt till garderoben. :)

Well, nu har jag iaf hittat massor med kläder på internet som jag vill ha min inte har råd med. Känns jätte hemskt verkligen för jag måste leva budget i en hel månad. usch, tanken får mig att vilja kräkas :(


RSS 2.0