Rädda mig!

Uschabuscha, idag mår jag inge vidarevill jag be och få tala om. Det började igår kväll när jag slumrade til i soffan och vaknade efter en kvart och känner hur det svider i halsen och att jag är aldeless slämmig. Jag gick och la mig vid 00.00 men somnade inte förens vid 03, när jag skulle upp vid 8. När jag vaknade kände jag bara " fan jag orkar inte gå  i skolan idag". Då var det mer min lathet som pratade, men efter att mamma kommit ner och sagt att hon var sjuk så stannade jag hemma. Och nu mår jag faktiskt dåligt på riktigt. Ont i hela kroppen, ont som FAN i huvudet, (känns som ögonen ska ramla ut ur mitt huvud) och jag har fruktansvärt ont i halsen.
BTW, nu såg jag en död spindel i mitt rum, äckel päckel ;o den ser nästan lite rutten ut. Den måste kommit fram när jag städat mit otroligt skitiga rum. Vad som försvinner i snö kommer upp i tö, eller vad säger man? :P

Well imorgon bitti kommer Casper hem till mig, Ska bli skönt att få lite kärlek. Bli väckt av en puss i nacken är det bästa jag vet.
Nu ska jag kurera mig mera, kanske kommer ett inlägg senare. :)
PUSS OCH KRAM,
OVER&OUT!


Layout probs!

Bah, det här med layout och html är inte min starka sida. Så för tillfället ser den kass ut, men jag ska ta hand om det när jag får tid och ork. ;o
Skulle vilja ha något som är stilrent, fast lite färgglatt. Inte för mycket krusiduller här och där, men jag antar att det tar sig med tiden. hihi.

Ikväll iallafall, ska jag kanske umgås med Linnea och Erika. Vi umgås inte allt för ofta längre så det är på tiden att vi gör det. Jag vet inte riktigt vad vi ska göra dock. Kolla på film och snacka skit antagligen. Med tanke på att Erika inte fyllt 18 än så kan vi inte gå ut och dricka någon öl fast åandra sidan har det blivit lite mycket sånt nu på senaste. 

Så planen med denna blogg är väll egentligen att ordbajsa så mycket jag orkar om allt och inget, samt skriva lite om mina sminkningar, kanske en och annan tutorial, vem vet.

BTW, jag har fått 5 par skor av mami. skit snygga. I LUVE EM.  :)
CIAO :*


Mia Törnblom - Så Dumt

Idag  har jag inte hunnit göra speciellt mycket mer än att vakna, duscha och läsa ut Mia Törnbloms självbiografi som heter " Så Dumt".
Den handlar om hur Mia tar sig ur sitt grova heroinmissbruk genom tolvstegsmetoden på behandlingshem och hur hon kämpar sig till ett normalt liv efter flera år som missbrukare.
Jag tycker boken var helt okej, men jag hade förväntat mig mer om livet innan behandligshemmet. Den kunde bli lite långtråkig mellan åt, och man tragglade sig igenom vissa delar. Men den var också väldigt känsloladdad och väldigt hemsk. Det är svårt att förstå hur fel det kan gå för människor och hur nära vi faktiskt är dessa människor.
Det var himmla lärorikt att läsa den här boken, man lär sig liksom att uppskatta mer utav livet.  Dock får den bara 3 poäng av 5.


RSS 2.0